vineri, 7 decembrie 2018

Masca cu carbune activ si lipici

Un truc de beauty care a surprins o lume întreagă este aplicarea unei măști din cărbune și lipici, care te va ajuta să scapi rapid nesuferitele . O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Uite reteta dupa care ti-o poti face si tu, acasa.

Iata cum iti poti prepara acasa o masca speciala, cu carbune activ. Este vorba despre o masca pe care o poti face acasa, din o lingura de lipici si doua capsule de carbune activ. Cum se prepară: Pune lipiciul într-un recipient şi toarnă două linguriţe de pudră de cărbune activ şi o picătură de extract de mentă.


Cărbunele activat elimină bacteriile și, în același timp curăță bine tenul,.

Această mască este potrivită pentru orice tip de ten, însă încercă . Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, curăță porii. Mulţi folosesc cărbune activ pentru curăţarea stomacului şi a intestinelor. El este un absorbant excelent, capabil să elimine toxinele şi murdăria din organism.


Masca de faţă neagră pentru puncte şi mai negre! Cum se prepara: Pune lipiciul intr-un recipient si toarna doua lingurite de pudra de carbune activ si o picatura . Cărbunele activat nu este bun doar pentru tractul digestiv, ci are proprietăți. Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, .

Carbunele activat nu este bun doar pentru tractul digestiv, ci are proprietati. Pentru masca de ten vom mai folosi si argila neagra, care, la fel, . Tot de ce ai nevoie sunt o lingură de lipici și două capsule de cărbune activ. Amestecă aceste două ingrediente și unge-ți nasul și bărbia cu . Pune lipiciul intr-un recipient si toarna doua lingurite de pudra de carbune activ si o picatura de extract de menta. Amesteca pana la omogenizare, apoi aplica cu . Tableta de cărbune activat se mărunţeşte, se amestecă cu gelatina și.


Carbunele activat este unul dintre cele mai nontoxice si adsorbante. Un avertisment insa: este posibil ca la prima masca faciala cu carbune, . Cumpara un lipici non-toxic, cum ar fi cel utilizat in scoala generala. In acelasi timp, carbunele schimba ph-ul gurii si ajuta pe termen lung. Pentru a obtine masca de fata ai nevoie de pudra de carbune activ pe.


Amesteca praful cu doua lingurite de lipici scolar pana devine o pasta omogena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare