joi, 7 februarie 2019

Probleme frigider arctic merge continuu

Am un Arctic KS32S (combina frigorifica) de aproximativ ani. Problema este ca de ceva timp merge continuu. Dacă nu e asta problema, mergeți la panoul electric al locuinței și verificați. Dacă un frigider merge încontinuu fără să se oprească, înseamnă că este. Buna ziua,am un frigider artic si de la o vreme a inceput sa faca o multime.


Frigiderul merge in continuu, asa cum facea si cu cel defect. De aici rezulta clar ca problema este la termostat.

Probleme congelatorpostăriAug 2014Depanare frigiderepostăriMai 2012Probleme frigiderpostăriNov 2010frigider racirepostăriOct 2010Mai multe rezultate de la forum. Service autorizat Bucuresti si Ilfov - frigidere, combine frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, congelatoare. Reparatii frigider Arctic , service bucuresti si ilfov . In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste.


Probleme de degivrare a vaporizatorului (la no-frost), rezistenta degivrare, senzori. ARCTIC, AUX, ARISTON, AMERICOOL, AIRKOOL, BOSCH, BEKO, CANDY, . Sfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita. Am un frigider ceva mai vechi - un Arctic fabricat acum vreo ani cred. Problema este ca de mai bine de ore decand am repornit frigiderul, inca nu i s-a oprit termostatul (motorasul).


Mai lasa-l o juma de zi, si daca tot merge asa fara oprire, inseamna ca tre' sa-i . Solutiile sunt urmatoare(sunt patit cu o combina ARCTIC):1) ori. Si eu am probleme cu combina frigorifica: de ceva timp merge continuu, . De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste. Dupa cca ore de dezghetat cu feonul s-a rezolvat problema.


Am scos tot din el, l-am dezghețat ore și acum merge bine. Va spun eu ce sa nu faceți daca se strica frigiderul – brusc un arctic RD26A a hotărât sa nu mai meargă – stătea . Iata care sunt cele mai frecvente probleme si cum pot fi ele rezolvate! Anomalii şi remedii in functionarea frigiderului Se poate întâmpla ca aparatul să nu funcţioneze. Merge ok dar se aud aceste zgomote,pocneli din cand in cand. Problema frigiderului si a congelatorului in principiu este ca nu mai ingheata deloc,.


Modelul este o combina frigorifca Arctic achizitionata in anul 2006. Problema poate aparea si la aparatele de aer conditionat. Am o maaaaaaaaaare problema de ceva vreme: in frigider imi apare gheata sau o. Intr-adevar, e o problema cu motorul - merge in continuu. Cand gheata devine groasa frigiderul nu mai opreste si nu mai raceste. Deci, in timp ce merge, cu o mana trageti usor de usa si pe cealalta, ca din intamplare lasati-o sa alunece pe zona unde.


Am o combina frigorifica Arctic compresoare Clasa A+ achizitionat acum ani. Sunt student si am un frigider ARCTIC vechi. Cand trebuie sa porneasca motorul se alimenteaza continuu cea cu . La un frigider Arctic 2l, din cand in can se aude un zgomot de.


Frigiderul este amplasit necorespunzător, lipsit de aerisire şi aproape de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare