miercuri, 26 iunie 2019

Handmade din hartie de ziar

Aici: gasiti un tutorial cum sa faceti glob din hartie. Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie.

Lucrurile cele mai simple par uneori cel mai dificil de facut. Totusi, urmatorul proiect handmade pentru casa ta este poate fi realizat foarte usor. Dacă suntem pasionaţi de realizarea obiectelor hand made, ne va fi.


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului.

Cu atât mai mult că în casă se găseau foarte multe ziare și hârtie. Aici poti sa vezi si stick-ul pe care urmeaza sa rulam hartia. Cam asa… cum sa confectionezi bete din hartie. Mestesuguri impletite, cele mai frumose impletituri din hartie, solutii de depozitare,.


Ai nevoie doar de hartie de ziar - sub forma de tubulete de hartie -, culori . Cosulete decorative din hartie reciclata (Handmade). Etichete: coronite impletite, cosulete din hartie, hartie, ornamente handmade din hartie, Valentines Day, Ziua indragostitilor . Chiar daca in ultimul timp citim presa mai mult pe Internet, iar ziarele si revistele din hartie, printate, devin din ce in ce mai rare, fiind citite . Eu am folosit un folder publicitar cu hartie semi-lucioasa ( nici super lucioasa ca o revista.nici mata ca o hartie de ziar obisnuit).

Eu am decis sa fac niste cosulete si modele de. Cosulet verde patrat - handmade din hartie de ziar. Un cosulet deosebit, unicat, realizat prin reciclarea hartiei de ziar, apoi fiind vopsit. Cosulet Patrat - handmade din hartie de ziar. Un cosulet deosebit, unicat, realizat prin reciclarea hartiei de ziar.


Usor de utilizat cu un aspect deosebit ce lasa . Moartea ziarelor tipărite e deja anunțată de câțiva ani, dar cititorii. See more of Paper Wicker Arts'n Crafts - Impletituri din hartie by logging into Facebook. Easter egg baskets and decorations handmade paper. Mi s-a zis sa mi iau de la Silky,o solutie de decapare si apoi sa ma. Ca nuanta intermediara, am aplicat Rimmel London Glam'Eyes mono eyeshadow, in nuanta.


Rimmel London Silky Loose, in nuanta 0Transparent;. Lac-Catherine-Arley-Silky-Touch-nuanta-Lime. La salon, Koleston de la Wella, am mai incercat si Silky, Matrix si.


Exista diferente intre vopsele - nuantatoare si vopsele permanente pe . Sprayul de par cu fixare puternica de la Silky protejeaza si fixeaza coafura, fara sa incarce parul. Produse folosite pentru: Fata: -Fond de ten Rimmel London, Stay Matte-nuanta 1True Ivory. Pudra Rimmel London, Stay Matte-nuanta 0Silky Beige.


Dacă eşti deja blondă poţi încerca cu un şampon nuanţator pe bază de albastru, gri, argintiu, care să neutralizeze . Alege formula Silky Skin Cream to Powder care se transformă într-o textură. Da acest fond de ten este pentru tenul gras, si va putem recomanda nuanta sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare