luni, 25 august 2014

Cu ce se curata negreala de pe fierul de calcat

Dar, ce ne facem cand fierul nu mai functioneaza la capacitatea lui maxima? Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont: Verifica intotdeauna . Fierul de călcat rufe poate fi o adevărată bătaie de cap dacă nu ştim să îl.

Pentru a curăţa interiorul fierului de călcat, pregăteşte o soluţie din . Pentru a curata fierul de calcat, puteti folosit detergent de vase. Articolul de azi are ca subiect metode prin care se poate curata fierul de calcat de arsura care se formeaza pe talpa. Extrem de neplacut e sa ti se lipeasca fierul de calcat de obiectele de imbracaminte.

Incalzeste negreala (plasticul ars) de pe talpa fierului de calcat folosind o bricheta sau alta. Detergentul de vase, sapunul, otetul sau bicarbonatul de sodiu sunt substantele folosite cel mai des pentru a curata talpa fierului de calcat dar, . Iată câteva sfaturi despre cum să cureți talpa fierului de călcat. Incearca sa pui pe un ziar sau pe o hartie mare un strat gros de sare grunjoasa (cu cat mai mare, cu atat mai buna); infierbanta fierul progresiv . Prin incalzirea la maxim a fierului se inmoaie si negreala aia si se ia mai. Talpa fierului de calcat pe care s-a lipit ceva se curata foarte usor cu . Curata fierul de calcat doar dupa ce l-ai deconectat de la priza si s-a racit complet. Foloseste un amestesc din sapun sau detergent lichid cu . Ai pus o intrebare de genul: Ce masina sa-mi iau?


Am un fier de calcat care are bucatele de calcar in gaurile pentru dampf. Fierul de calcat: tot pentru depozitele de minerale, se umple fierul de calcat cu. Sterge suprafata si foloseste o carpa curata pentru a indeparta . Pentru a-ti curata cuptorul cu microunde, aseaza un bol care.


Tot el iti curata pe interior masina de spalat de depuneri ori fierul de calcat. Să recunoaştem - arsurile de pe talpa fierului de călcat ne dă mereu bătăi. Poti curata talpa fierului de calcat folosind produse chimice de curatire.


Exista solutii speciale pentru curatarea fierului de calcat, dar daca nu le ai. Sandra Ionescu Hainele de piele se curata cu vata inmuiata in spirt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare