marți, 12 august 2014

Goldoni motocultor

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Motocultoarele Goldoni sunt echipamente multifuncţionale . Vind motocultor profesional KIPOR cp.

De curand an cumparat un motocultor Goldoni special 128B, pe benzina cu motor in patru timpi, pornire . Anunțuri de Motocultoare care corespund căutării dumneavoastră:. Motocultoare noi și second hand de vânzare.

Vand motocultor Goldoni, cu motor Lombardini 70 Diesel,cai putere,trepte de viteza pe greu ,trepte de usor,pe mansarier si are diferential blocabil . Recent adus în tara , perfect funcțional , pornire ușoară cu demaror, motor lombardini 10-cai, fraza reglabila , , inversor, se rotesc . Nu Avariat la momentul vanzarii Tractoare Goldoni Motocultor Goldini 4x- Nu Primul proprietar. EURO Pret total motocultor goldoni cu motor diesel lombardini de 1hp (4cmc) cu freza de pamant pe priza, viteze (inainte si inapoi) sistem de . Motocultor Goldoni ,motor lombardini diesel cp ,5cmdiferential blocabil ,freza pentru pamant cu doua trepte de viteza ,cutie viteza cu trepte inainte si 1 . Motocultor HP SAE; 4x4; marchas; cajon de hierro galvanizado de x 4. De curand an cumparat un motocultor Goldoni special 128B, pe benzina cu motor in patru timpi, pornire la sfoara, un singur cilindru. Rugerini diesel, motor doua pistoane, 14cp - f putin folosit, pornire la cheie cu .

Vand motocultor goldoni diesel de cp cu toate acesoriile,remorca,plug,freza,cositoare rotativa d m,cultivator,prasitoare tipuri,model mai nou. Utilaje agricole si industriale , Vand motocultor goldoni,adus recent din italia,stare ireprosabila,motor Lombardini pe benzina de cp,consum . Vind motocultor Goldoni Special 15motor Ruggerini in doi cilindri,6cc ,14cp,diesel,an fab. Utilaje Agricole Tecuci, Motocultor Goldoni Diesel 9cp , viteze Foarte putin folosit Pentru mai multe detalii sunati la 0763.


Motocultor Goldoni Motocultor Goldoni, de un solo dueño, con el motor reparado, arranca a la primera, con fresa, remolque, cultivador y pala, a toda prueba. Vand Motocultor Goldoni cp trepte = 0768. Este foarte putin folosit Se vinde pentru ca il.


Descriere scurta: Motocultor Goldoni model MY SPECIAL GS Motorizare Lombardini 15LD51 diesel, monocilindru, 5cm 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare