luni, 15 aprilie 2019

Voal matase naturala

Avem in stoc voal de matase naturala de calitate superioara cu o gama foarte variata de culori. Matase naturala, voal si satin din matase naturala, importata din Asia. Matasea naturala se obtine din fibrele coconului viermelui de matase.

Matasea poate fi tesuta intr-o varietate de tesaturi: voal, chiffon, satin, brocar tafta, . Voal Alb Imprimat cu Maci si Fluturi Mov. Voal de Matase Naturala Rosu cu Imprimeu Auriu. Voal din Matase Naturala Imprimeu Visiniu.

Produse textile, materiale, tesaturi, stofe, dantele de calitate la preturi de importator. Cautati materiale pentru rochia sau costumul dumneavoastra? Matase naturala-voaluri - Materiale textile, matase naturala, dantele si brocarturi din Oradea Bihor.


Voal matase naturala usor creponat, perfect pentru rochii de vara, de zi sau de seara. Culori disponibile: turquoise, verde smaral roz fuchsia, . Tesaturi (metraje), Tex Line va ofera tesaturi (metraje) de foarte buna calitate precum si Matase Regala. Stie cineva unde as putea sa gasesc voaluri din matase naturala preferabil in nuante.


Pentru o eleganta care nu se demodeaza niciodata, alege o rochie pe corset, cu fronseuri delicate din voal. Evelin Tex - Broderie Dantela Matase Voal Catifea.

Voal din mătase naturală bej cu flori în nuanțe de kaki, maro și crem. Este pretabil pentru ținute vestimentare vaporoase (rochii, fuste, bluze). Comercializam tesaturi incepand cu : Dantela,voal,tulle,bumbac,jersey,stofe,blana,denim.


Creatie Talis Atelier 201 culoare ivoire, din voal de matase naturala cu partea de sus realizata din dantela si accesorizata cu margele discrete aplicate manual . Aceasta rochie neagra are dantela aplicata acoperind usor decoleteul gatului, umerii si spatele, bustul continuat cu fronseuri din voal de matase naturala . Rochiile inspirate de tinutele masculine sunt mereu o declaratie de stil si eleganta. Rochia de seara semnata Andreea Cretu imbina elemente ale sacoului . Vand Rochie de seară din voal de matase naturală cu (captuseala Roberto Cavalli) model unicat. Vand rochie mireasa Blossom Dress alba;CADOU:voal lung matase naturala. Acest vanzator ofera Livrare cu verificare. Fiecare model a fost realizat in conformitate cu cerintele clientelei.


Rochie Cununie - Voal din matase naturala in degrade . Rochia de seara lunga eleganta cu umerii goi si trena din fronseuri din voal de matase naturala SKA3face parte din colectia de rochii de seara Spring . Rochie cocktail din vol de matase naturala cu aplicatii de dantela manuala pe tul elastic. Fusta din voal de matase naturala captusita cu matase satinata pentru . Rochie de seara lunga din voal de matase naturala SKA1- Bust cu fronseuri din voal de matase naturala realizate manual, tul cu broderie manuala cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare