joi, 11 iulie 2019

Calathea planta care se roaga

Maranthele sunt cunoscute si ca plantele care se roaga, deoarece frunzele lor se. Planta Paun, Planta care se roaga-Calathea: Ingrijire, Inmultire, Ingrijire-udare-fertilizare-pamantul, Daunatori-tratament, Specii-Varietati, . Maranta-Planta care se roaga-Planta Paun: Ingrijire, Inmultire,.

Aceste inaltimi, mai mici o deosebesc de Calathea care ajunge la 30-cm. Calathea este o plantă originară din pădurile umede ale Americii Centrale denumită şi planta care se roagă? Marantaceae, care mai contine genurile Calathea si Stromantha. Numele „planta care se roaga” vine de la comportamentul ciudat al .

Calathea (sau Calatea) este o specie de plante ce starneste din ce in ce mai mult interes. In general, Calathea cuprinde in jur de 1de specii cu frunze verzi. Marantha denumita popular planta care se roaga deoarece seara isi ridica frunzele iar dimineata le lasa in jos.


Genul MARANTA include cateva zeci de plante cu crestere lenta, fiind una dintre cele mai frumoase plante cu cele mai decorative frunze din . Din acest motiv se mai numeşte „planta care se roagă. Floarea a devenit recunoscută în lume drept planta care se roagă, deoarece îşi pliază frunzele în . Planta tropicala cu frunze late, ovale, lungi de pana la cm si late de cm. Calathea-medallion-Planta-paun-sau-planta-care-se-roaga - dorinte 20- iuti81.


Este asemănătoare, ca aspect şi cerinţe faţă de mediu, cu Calathea, cu care e confundată.

Etichete Frunzele, Maranta, planta, roaga, trebuie . Calathea rosepicta - Planta-Păun Alte denumiri: Marantă de coș. Floarea pe care am cumparat-o de curand se numeste CALATHEA MEDALION , am insa si o . Am mai avut aceasta planta si s-a comportat la fel. Din genul ei, o am doar pe aceasta ( i se mai spune urechi de ierpure si planta care se roaga ), insa,.


Această plantă cu frunze mari este denumită şi plantă care se roagă pentru casă. Planta Paun, Planta care se roaga-Calathea: Ingrijire, Inmultire, Ingrijire-udare-fertilizare-pamantul, Daunatori-tratament, Specii-Varietati, POZE . Genul face parte din familia Marantaceae, care mai contine genurile Calathea si Stromantha. Explore Stiri economice din Romania - Manager. Flori si plante de apartament on Pinterest, the. Calathea este o #planta de apartament sensibila, care necesita ingrijiri deosebite.


Maranta leuconeura, planta care se roaga. Calathea Medallion este o planta decorativa, cu aspect de tufa, ce pastreaza o. O planta atractiva, cu frunze rotunde, de culoare verde deschis. Spatele frunzelor are, de asemenea, o culoare foarte frumoasa, iar planta va arata foarte bine in . Aveţi dreptate, fetelor, maranta e o plantă deosebită, uşor de îngrijit şi simplu. MARANTA TRICOLOR PHPLANTA CARE SE ROAGA.


Calathea mea, cea mare de care v-am spus ca sufera, nu-si ridica frunzele. Calathea grandiflora are frunze incretite, de culoare verde stralucitor, lungi de circa de. Maranta leucoreura(planta care se roaga).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare