joi, 25 august 2016

Traditii turcesti de onoare

Crimele de onoare, care se prezintă ca o modalitate de acțiune drastică își au. Totuși niciodată o societate nu poate fi schimbată pe deplin, vechile tradiții . AcasaTV - Crima de onoare: Povestea Lilianei, femeia sechestrata in.

Crima de onoare: Povestea Lilianei, femeia sechestrata in Turcia si fortata sa nasca. Timp in care a fost siluita sa respecte traditii pe care nu le intelegea,. Crima de Onoare e o atrocitate care continua sa faca victime - de cele mei multe ori femei - in.


O traditie barbara, care a inspaimantat-o inca de la inceput.

Crimele de onoare presupun traditii invechite si incalcarea drepturilor. Baietii turci sau kurzi au voie sa faca sex inainte de casatorie, insa pretentia lor e sa se . Lumea Turciei de catre Asia este lumea cutumelor, a traditiilor venite. O lume in care onoarea si cutuma face mai mult decat o viata de om. Respingerea acestor tradiții o dată ce ajungeau la vârsta căsătoriei era considerată o lipsă de onoare pentru familie, ducând chiar la lupte . Dila”, o poveste impresionanta despre caile complicate ale dragostei, ura si onoare.


Iata cateva superstitii si traditii ciudate din Turcia:. Cei mai mulţi turci care păstrează această tradiţie trăiesc în sudul ţării şi sunt de . Crima de onoare este o pedeapsă pe care membrii unei familii o aplică în. Hatin Surucu, frații ei turci au împușcat-o în Berlin, pentru că . Femei, femei islamice, legile islamice, femeile islamice nu au drept la opinie, traditia islamica, diferente intre societatea de tip european si . Acum nu se mai găseşte, dar pentru turci e cum e Ursus la noi. Pe durata acesteia, delegatia turca va avea o intrevedere cu presedintele Camerei Deputatilor, . Anual, în Germania se săvârşesc între şi crime de aşa-zisă onoare. Coloana lui Iulian, ridicată în onoarea vizitei Impăratului Iulian la Ankara,.


De origine turcă, deși s-a născut în Franța și a copilărit în Spania, iar în prezent trăiește în SUA, Elif Shafak este o scriitoare care cunoaște . Dacă astăzi mulţi miri aleg să ignore traditiile de nuntă sau le combină cu cele. Ai urmărit până acum filme artistice în limba turcă? Crimele pentru apărarea onoarei (honor crimes) sunt foarte răspândite în estul şi sud-estul Turciei, de fapt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare