vineri, 12 august 2016

Spaghete din legume

Pastele din legume nu au instructiuni speciale de folosire. Cum sa faci spaghete din zucchini sau morcovi? Aceasta delicatesa este una dintre preferatele mele.

Daca pe vremuri pionerii hranei vii foloseau razatoarea sau taiau cuburi legumele, acum . Când legumele s-au înmuiat, dar nu foarte mult, adaugă roșiile în suc, sare și piper după gust și mai lasă să dea un clocot. Adaugam restul de legume, rozmarinul, busuiocul si amestecam. Adaugam sucul de rosii si 1\pahar cu apa si lasam sa fiarba la .

Aparat de facut spaghete din legume la biolandia. Paste cu legume,pancetta si sos de usturoi. Sau spaghete Primavera pentru cunoscatori.


Binecunoscutele arome italienesti te poarta, usor si delicat, pe tarmul . Călește în uleiul încins legumele tăiate cubulețe. Ca tip de spaghete eu le folosesc pe cele din grau dur. Nu se lipesc, nu se rup la fierbere, au indice glicemic scazut, au proteine si nu ingrasa . Reteta Spaghete cu legume - de post din categoriile Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post.


Vladutz, in aceasta editie a preparat doua feluri de spaghete, bolognese si cu legume, pentru a impaca toate gusturile.

Cu ajutorul acestui aparat poti taia legumele in forma de spaghete. Intructiuni de folosire: decojeste morcovul sau dovlecelul, taie capetele. Dupa ce am incercat varianta raw a spaghetelor de dovlecei cu sos de rosii, mi-a venit o idee: Spaghete din legume, putin gatite si . Ingrediente: 2g rosii; ardei; dovlecel; ceapa; linguri ulei; pachet spaghete; sare; piper; condimente.


SPAGHETE CU LEGUME Asa cum bine stim, pastele sunt inventia Italienilor. Pastele in forma de macaroni au fost produse inca din secolul al .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare