vineri, 19 august 2016

Rama aerisire cu plasa

Rame de Aerisire Cu sau Fara Plasa la Jolly. RAMA AERISIRE ROTUNDA CU PLASA D1la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii .

Rama de aerisire cu plasa este compusa din doua piese: un . Cumpara Rama aerisire rotunda Bellplast alba cu plasa 1mm online de la eMAG la pret avantajos.

Rama aerisire cu plasa 1mm Date tehnice Pentru aerisire Dotata cu plasa de protectie, material plastic Diametru 1mm. Rama de aerisire asigura ventilatia gurilor de aerisire in bai, in bucatarie(la hote), in holuri etc. AERISIRE ROTUNDA CU PLASA, VM 1N, INOX Categorie Grile de aerisire din inox. Poza RAMA AERISIRE ROTUNDA CU PLASA, VM 1N, INOX. DIFUZOR CIRCULAR CU PLASA ANTIINSECTE, ABS D. Rame de aerisire la preturi corecte si pune-ti imaginatia la treaba.


Ramele sunt din plastic special Acrilonitril Stiren Acrilat (ASA), fapt ce-i confera rezistenta chimica si termica ridicata, precum si o rezistenta remarcabila la . RAMA AERISIRE CU PLASA IMPOTRIVA INSECTELOR 1MM.

Ramele de aerisire BELL sunt folosite in bai, bucatarii, holuri etc. Rama de aerisire rotunda cu plasa din PVC asigura ventilatia gurilor de aerisire, in bai, in bucatarii (la hote), in holuri, etc. Rama exterioară se detaşează foarte uşor pentru curăţare sau verificarea gurii de aerisire.


Are plasă de protecţie împotriva insectelor. Partea din spate a grilajului ramei este dotată cu o plasă antigândaci de culoare asortată. Rama de aerisire este dintr-un plastic special ASA, care în ciuda . Rama aerisire cu plasa 125mm - Lei, Casa, Articole baie. Aici gasiti tubulatura ventilatie din PVC si tabla, grile aerisire PVC si metalice, usite de vizitare si.


VENTS Set grile usa diam 50mm,ABS, cu plasa maro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare