vineri, 26 august 2016

Cautam administrator bloc

Administrator bloc, imobile si spatii inchiriate. Firma de administrare blocuri, angajam personal pentru curatenie in scarile de blo. Angajam urgent administrator de bloc pentru un spatiu rezidential.

Mi s-a oferit postul de administrator de bloc, si ma bate gandu sa accept, mai ales ca meseria mea, operator PC, m-ar ajuta in calculul facturilor . Rezultate pentru Caut Administrator Bloc în Bucureşti ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Bucureşti care . Cautam un nou membru pentru echipa neaostra: Administrator Imobile. Locatie: Bucuresti Sediu: Splaiul Independentei nr.

Persoanele fizice nu vor putea lucra ca administratori de bloc in baza conventiilor civile incheiate cu asociatiile de proprietari, deoarece . Ma numesc Robert, sunt persoana cu handicap si detin sunt PFA. O asociatie de proprietari vrea sa scape de un . Angajam administrator cu experienta pentru o scara de bloc (de apartamente), situat in apropierea Parlamentului (Parc Izvor). Potrivit unui proiect de act normativ aflat pe ordinea de zi a şedinţelor Camerei Deputaţilor, persoanele fizice ar putea lucra . Acum citeva luni,cautam pentru ,,copil ''sa contracteze un apartament in zona sector 5(de pref.Rahova-Alexandriei) si intr-un final am gasit . Cautam femeie de servici la scari de bloc.


Asociatie de Proprietari din sectorul angajeaza administrator atestat preferabil PFA sau firma pentru activitatea de administrare.

Administrator autorizat de primaria Cluj, asigur administrarea si gestiunea. Servicii de administratie bloc si contabilitate asociatie de locatari. Aici gasiti un administrator bloc si contabil pentru o asociatie de proprietari.


Ne pregatim si noi sa extindem familia si cautam disperati un . ADMINISTRATOR imobil atestat, ofer servicii de admnistrare Asociatii de. Cautam un administrator vila care sa detina carnet de conducere categoria B si o . Catalog de firme, producatori, distribuitori din Romania. Prezentari si oferte pentru caut administrator bloc.


De ceva timp administratorul blocului manevreaza banii intr-un mod foarte. Caut urgent administratori de bloc in vederea colaborarii pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare