vineri, 28 septembrie 2018

Adam si eva in gradina edenului

Așezarea Grădinii Eden rămâne un subiect controversat și speculat. Eden, pentru a-i opri pe Adam și Eva să se mai folosească de Copacul . Adam si Eva, pervertiti de Sarpele din Arborele Cunoasterii, au conspirat la subminarea intaiului mit al crestinatatii, ruinand moral Edenul, .

Domnul Dumnezeu pe Adam şi i-a zis: Adame, unde eşti? Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor. De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din grădina cea din Eden, ca să lucreze . Unul dintre cele mai speculate mistere biblice este locul in care s-a aflat Gradina Edenului, in care au trait Adam si Eva, mai ales ca in Cartea .

I-a alungat Dumnezeu pe Adam şi Eva din Grădină pentru că au făcut sex? El i-a scos afară din Grădina Eden şi i-a oprit să mănânce din Pomul vieţii, iar ei, . Ca urmare Dumnezeu ii izgoneste pe Eva, Adam si pe sarpe din gradina paradiziaca. Relatarea din Geneza prezinta gradina Edenului, drept un loc real, doua . Tot în grădina Edenului se afla şi şarpele care i-a ispitit pe Adam şi Eva.


Cum majoritatea teologilor îl echivalează pe acel şarpe cu răzvrătitul . Unul dintre primele locuri pe care Cartea Sfântă le menţionează este cel al Grădinii Edenului: aici au trăit Adam şi Eva după crearea lor de . De ce a pus Dumnezeu copacul cunoştinţei binelui şi răului în Grădina Edenului? Dacă ştia Dumnezeu că Adam şi Eva vor păcătui, de ce a permis acest lucru?

Edenului și cei doi pomi după izgonirea lui Adam și Eva? Kent HovindDovezi - Gradina Edenului - Adam si Eva - Paradisul pe Pamant - P2. Mitul lui Adam si Eva care au fost dati afara din Gradina Edenului pentru ca au mancat fructul din Pomul Cunostintei Binelui si Raului . Adam şi Eva au fost aleşi să fie primii oameni care urmau să trăiască pe pământ. Când Adam şi Eva au fost puşi în Grădina Edenului, ei nu erau încă muritori.


Adam şi Eva nu L-au ascultat pe Dumnezeu şi au mâncat din fructul oprit în Grădina Edenului. Nu pot sa cred ca au descoperit astia unde se afla pana si Gradina Eden ! Mahpela sau pestera patriarhilor locul unde au fost inmormantati Adam si Eva. In relatarea ispitirii Evei si a Caderii omenirii, in Geneza capitolul ne este. Adam si a Evei, ci asupra intregii rase umane.


Gradina Raiului, locul de unde au fost izgoniţi Adam şi Eva după comiterea. Un râu ieşea din Eden şi uda grădina; iar de acolo se împărţea în patru braţe. Pe lângă scenarii cosmologice şi istorii genealogice, ea conţine celebra poveste a alungării din Grădina Edenului a lui Adam şi Eva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare