luni, 10 septembrie 2018

Masaru emoto mesajele ascunse din apa

O scurta prezentare a cercetarilor lui MASARU EMOTO cu privire la capacitatea apei de a memora. Masaru Emoto - Mesajele ascunse din apa (A5). MASARU EMOTO Introducere Au trecut mai bine de zece ani de când am începutsă .

Mesajele ascunse din apa prezinta munca revolutionara a omului de stiinta de renume international, japonezul Masaru Emoto, care a . Masaru Emoto si-a facut cunoscute ideile prin intermediul cartilor sale, dintre care cea mai cunoscuta este “Mesajele ascunse din apa”, si a . Cartea „Mesajele ascunse din apă” de Masaru Emoto are puterea de a vă schimba radical viziunea asupra lumii. Mesajele ascunse din apa - Masaru Emoto - Cartea aceasta are puterea de a va schimba radical viziunea asupra lumii.

Mesajele ascunse din apă prezintă munca revoluţionară a omului de ştiinţă de renume internaţional, Masaru Emoto, care a demonstrat . MESAJELE ASCUNSE DIN APA PREZINTA MUNCA REVOLUTIONARA A OMULUI DE STIINTA DE RENUME INTERNATIONAL,JAPONEZUL MASARU . Mesajele ascunse din apă prezintă munca revoluţionară a omului de ştiinţă de renume internaţional, japonezul Masaru Emoto, care a demonstrat ştiinţific că .

Masaru Emoto, al cărui nume este asociat automat cu apa, cu memoria şi. Masaru Emoto este un cercetător japonez ce a reuşit, prin tehnici de. La această întrebare se răspunde în cartea „Mesaje ascunse din apă” . Carte: „Mesajele ascunse din apă“; Editura Adevăr Divin; Autor(i): Masaru Emoto; 1pagini.


Mesajele ascunse din apa prezinta munca revolutionara a omului de stiinta de renume international, Masaru Emoto, care a demonstrat stiintfic ca apa are . Descoperirile lui Masaru Emoto au socat multi oameni. In cartea sa Mesaje ascunse din apa Emoto spune ca toate lucrurile se afla in . Cartea aceasta are puterea de a va schimba radical viziunea . MASARU EMOTO - MESAJELE ASCUNSE DIN APA - Lei In Stoc, Carti, Alte carti de stiinta. Produsul Mesajele ascunse din apa - Masaru Emoto produs de firma ADEVAR DIVIN este parte componenta a categoriei Dezv Spirituala din cadrul magazinului . Despre cartea “Mesajele ascunse din apa” de Masaru Emoto. Profesorul Masaru Emoto ne surprinde in doua directii esentiale despre APA.


Mesajele ascunse din apa - Masaru Emoto 973-87595-3-Corsar la cel. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare