marți, 25 septembrie 2018

Piscina idm

IDM Club Piscina dispune de piscine, una pentru copii si una pentru adulti. IDM Club - Bucuresti este un club modern si spatios care va ofera o gama completa. Piscina este dotata cu aparate profesionale de înot contra curentului.

Tarife si conditii de inscriere la piscina IDM Club - Bucuresti. Pentru a deveni membru senior la Piscina, aveti nevoie de cartea de identitate pentru a completa . La Piscina (W3) se organizeaza cursuri de înot atat pentru copii cat si pentru adulti, conform urmatorului program: . IDM Club Bucuresti (Biliard-Bowling, Fitness-Wellness, Piscina) este un club modern si spatios care va ofera o gama completa de servicii de întretinere si .

Prelungire abonament membru senior la Piscina Olimpica. Abonamentul de membru senior are o valabilitate de luni de la data activarii. Club Biliard-Bowling, Club Wellness, Club Piscina, Spl.


IDM Club veti gasi cel mai complet set de masini profesionale pentru . IDM Club Piscina semiolimpica Bucuresti - detalii, poze, adresa, preturi, harta, telefon. Bazin de inot IDM Club Piscina semiolimpica in Bucuresti, piscina . Bazinul clubului IDM este o piscina cu accesul restrictionat publicului. Pentru a avea acces la piscina trebuie sa deveniti mai intai membru.


Salut,Incerc sa fac un grup de persoane pentru a beneficia de reducerea de la IDM pentru.

Oferta celor de la IDM pentru grupuri mai mari de persoa. Au un bazin semi-olimpic în afară de piscina aia mică. La IDM, insa, am ocazia sa inot, intr-o piscina a carei igiena ma multumeste si, dupa nenumarate experiente neplacute, din acest punct de . IDM Club – sala de fitness, aerobic si sporturi Bucuresti sector – zona Grozavesti. Piscina IDM Club contine doua bazine – o piscina semiolimpica destinata inotului si un bazin de agrement pentru copii. In Capitala, cel mai ieftin abonament anual care asigura accesul la o piscina acoperita costa putin peste 1. Citeste recomandarile despre PISCINA IDM CLUB si scrie parerea ta.


Afla parerile clientilor si cum iti poti dezvolta imaginea afacerii in online. In cei ani de existenta ai Clubului IDM impliniti in 200 multi dintre membrii clubului au devenit parinti. Clubul are in componenta sa trei locatii ideale pentru un curs de inot relaxant: piscina privata Basarabia, piscina Eroilor si piscina Club IDM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare