luni, 10 februarie 2014

Codul culorilor rezistente smd

Marcare rezistente SM similar cod culori. Primi digiti sau indica valoarea rezistentei in ohmi. Pentru citirea valorii rezistenţei de pe rezistoarele SMD se utilizează tabele de mai jos:.

Calculeaza valoarea si toleranta rezistorilor, folosind codul culorilor pentru rezistente. Poate fi folosit si in web browser pe Android sau iPhone. Codul culorilor pentru marcarea rezistoarelor; Exemple pentru marcaje cu si culori.


Valori nominale standard: seriile E E1 E2 E4 E9 E192.

Marcare SMD - Cum se citeste corect marcajul rezistentelor din poza. SMD este acelasi cod ca si marcarea rezistorilor in codul culorilor. Pentru rezistoare SMD de dimensiune foarte mica se utilizeaza un cod . Determinați rezistență din benzi de culoare sau marcaje SMD.


Funcționează atât pentru banda de rezistențe și plumb-tip, precum și și cifre Surface. Alege schemele de culori pe fotografie de case, 479. Rezistoare SMD tip chip, rezistoare cu peliculă groasă R1-R Rezistoare de . Calcularea valorii rezistentei dupa codul culorii.


Selectati culorile dupa care veti vedea valoarea rezistentei in chenar.

Codul culorilor este utilizat în electronica pentru a scoate în evidenta valoarea si toleranta unor piese. Unitatea de masura pentru rezistenta este ohm-ul, iar simbolul este W. Rezistorii de tip SMD sunt mult mai mici decât cei de tip THD. R sau 47= 470R) sau folosind codul culorilor. CONDENSATOARE SMD - posted in Componente electronice,.


Cine are idee care e codul culorilor la condensatoarele smd poate sa se . SMD: Componente montabile pe suprafata pcb. Culorile de pe corp dau valoarea,coeficientul de toleranta si temperatura de lucru. SMD au cu totul alte codari decat codul culorilor. SMDurilor este diferita de codul culorilor de la rezistente, . CODUL CULORILOR PENTRU REZISTOARE: LA REZISTOARE. SMD (Surface Mounted Device) Rezistoare marcate cu cifre . CODUL CULORILOR PENTRU REZISTOARE IDENTIFICAREA.


Cu acest calculator puteti afla valoarea rezistentei necesare pentru a alimenta LEDurile. CALCULATOR REZISTENTA IN FUNCTIE DE CODUL CULORILOR. Această valoare este marcată pe corpul rezistorului în clar sau în codul culorilor (prin inele de diferite culori aplicate pe rezistor).


Caracteristici de putere şi dimensiuni pentru rezistoare SMD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare