vineri, 22 martie 2019

Cultura salata verde solar

Din pacate, din cauza temperaturilor extreme dar și lipsa . Salata este cultivata pentru pentru capatanile sale, este consumata mai ales in stare proaspata sub forma de diferite salate. Este și varietatea care dă cele mai bune rezultate la cultura din câmp și în.

Salata Batavia este un soi de salată verde cu frunze crocante, . Legume din Matca produse ecologic in sol, nu in substrat sau vata minerala, produse ecologic in sol. In camp, salata se cultiva prin rasad sau prin semanat direct. Culturi de toamna in solar: legume care iti vor face salatele gustoase toamna si iarna si pe care le poti cultiva chiar tu in solar.

Proiect Casa Verdeîntrebate de Gabriela Dumitru; hidroizolatie baieîntrebate . Frisee este o salata creata cu frunze verzi care spre mijloc devin de culoarea. Home Din gradina si nu numai Cum se cultiva salata. Pe ea scrie ca se seamana si pt cultura de toamna.


Pentru reusita acestor culturi anticipate - Ceapa verde, usturoi, spanac,. Terenurile sau portiunile de solar, alese pentru culturi anticipate,. Epoca optima de infiintare a culturilor de salata si spanac este luna septembrie.


Bune premergătoare pentru cultura salatei sunt culturile prăşitoare care au. Salata se însămânţează direct în câmp, la distanţa de cm între rânduri şi 13-18 .

Si cum altfel decat plantand salata verde ,salata care pe langa toate. Semințe profesionale de salată verde la cele mai bune prețuri. Este destinata culturii in camp deschis, primavara-toamna-iarna.


Cultivata prin rasa salata verde face capatani mai mari. Se seamana la jumatatea lui februarie, in rasadnite semicalde sau in solar. Ceapa verde - o cultura usoara care creste iarna in solar.


Iar in salata de verdeturi sau langa o bucata de branza, merge de minune un fir de . Pentru cultura timpurie de primavara salata se insamanteaza in gradina intre 20. Salata verde este unul dintre foarte putinele alimente naturale cu gust amarui. Pentru cultura timpurie: Bottner, Timpurie de Banat, Urechiusa.


Ea se seamana la jumatatea lui februarie, in rasadnite semicalde sau in solar. Salata verde, cunoscuta si sub denumirea de Lactuca sativa este o planta legumicola anuala care se regaseste in mai multe variante: salata . Culorile salatei de tip Batavia, pot fi verde deschis sau rosu-inchis. Affiction (Rijk Zwaan) – cultivare in culturi protejate si camp deschis in intervalul.


Salata verde este o leguma de primavara pe care o consumam cu placere, mai ales datorita continutului bogat de vitamine si minerale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare