vineri, 22 martie 2019

Revista casa si gradina

Cum alegi lumanarea potrivita pentru fiecare ocazie si cateva sfatui in plus. Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men's Health, din octombrie la toate . Vezi mai multe de la Casa si gradina, conectându-te la Facebook.

Casa și grădina vei găsi multe noutăți, idei de . Cand vine vorba de organizare in casa exista si solutii de organizare pe care nu le stiai sau la care nu te-ai fi gandit. Cand vine vorba despre organizare in casa . Dragă cititorule, Astăzi apare la chioșcuri numărul de noiembrie al revistei Practic Idei!

Musculițele de oțet, musculițele bete sau Drosofilele se dovedesc a fi extrem de neplăcute când îți infestează casa. Sfaturi pentru casa și grădina ta - află care sunt cele mai chic decorațiuni interioare, amenajări interioare dar și sfaturi despre plante, flori și multe altele. Proiecte case, constructii si prezentari case, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, materiale de constructii, gradina si bricolaj.


Jardiniere din cauciucuri vechi - pentru. Atunci când construim o casă trebuie să vă ocupați și de aspectul grădinii. Astăzi vă oferim câteva idei pentru amenajarea unei grădini folosind pavelele . Uite cum �ţi protejezi casa de mucegai și igrasi. Mașina de spălat rufe este nelipsită din casa unei femei moderne și face mult.


Informatii utile despre plante, flori, gradina si sanatate.

Afla sfaturi si secrete de la specialistii nostri - Grad. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Sporul casei: soluţii şi idei pentru casă şi grădină, proiecte de casă, construcţii, amenajări, sfaturi de la specialişti, design interior. Un loc de poveste - despre Pastel Chalet, in Revista Casa si Gradina: poveste, atentie la detalii, locul unde te bucuri de o oaza de liniste si . Casa Kraus, revista “Casa si Gradina”, martie 2016.


Aici este locul in care vei gasi tot ce ai nevoie pentru casa si gradina ta! Vezi ce idei de amenajari interioare pentru casa ti-am pregatit si afla tot ce trebuie sa stii . Elemente de mobilier vintage, obiecte de decor si haine frumoase… totul a fost acompaniat de flori! Cei de la revista “Casa si gradina” ne-au . Acum ceva vreme, v-am anuntat despre parteneriatul nostru cu Burda Romania si despre cat de entuziasmati suntem sa promovam cei mai . Casa și grădina este revista care te inspiră și îți oferă ideile de care ai nevoie pentru casa și gradina ta.


La nici un an schimbarile sunt mari si frumoase. Nu ma credeti pe cuvant ci mergeti sa locuiti acolo cateva zile; sau – cititi cele pagini din “Casa si Gradina” . Revista Casa şi grădina ianuarie 20A apărut la chioşcurile de difuzare a presei, revista Casa şi grădina - ediţia lunii ianuarie 2014. Nu rata ediția de decembrie-ianuarie a revistei Casa și grădina, din decembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare