marți, 5 martie 2019

Horeca produse alimentare

HORECA Select iti ofera gama profesionala de produse alimentare si nealimentare pentru bucatarii la un pret competitiv. DVG EST Marketing ofera produse alimentare congelate si proaspete destinate clientilor HORECA acoperind toata gama de produse: dulciuri, aluaturi, produse . Acum poti primi şi unul dintre cele 2de exemplare disponibile în formă printată, sunând la 021.

Alimentare horeca import Italia,restaurante,pensiuni. Introducere PRODUSE HORECA ALIMENTARE. Produse Alimentare HoReCa-Rosii Uscate,Ardei Capia Copti,Ceapa Coapta,Capere ,Muraturi Asortate,Sfecla Rosie Feliata,Polpa di pomodoro.


BEST HORECA DISTRIBUTION este o companie infiintata in anul 20si.

Importator şi distribuitor de produse alimentare. Prezintă detalii despre activitate, echipă, parteneri, oferta curentă şi adresele de contact. Echipa ALBI a ales cu grijă o gamă variată de produse alimentare de import:. Echipa ALBI a selectat o gama de produse HORECA menita sa asiste arta de a . Astfel, cei care au nevoie în afacerea lor de produse alimentare americane (fie că este vorba despre un restaurant, fast-foo cafenele ş.a), pot . Produse alimentare HoReCa Preturi de producator pentru: Gemuri de fructe portionate in caserole de grame si la galetuse de si kg; Melinda pralina . See more of Produse Alimentare Horeca Italia by logging into Facebook.


Am inceput ca firma de distributie a bauturilor de import, adica produse premium si superpremium, astfel incat am considerat ca detinem un portofoliu de . Loc de munca reprezentant vanzari produse alimentare horeca.

Prin activitatea sa de distributie a produselor din gama HoReCa, compania noastra acopera un spectru larg de unitati alimentare, hoteluri, restaurante, pizzerii . Locul in Top Profit Romania Intreprinderi Mici, judetul CLUJ, domeniul 4639: Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun. Farel SRL are ca principal obiect de activitate distribuţia de băuturi şi produse alimentare. Vebo Import Export Romania ofera in regim engros o gama larga de produse profesionale destinata liniilor de restaurante,. La moda in Horeca sunt produsele care iți confera diversitate in. Articolele convenience sunt produse alimentare obţinute în urma prelucrării.


Produse de curatenie Ieftine din categoria Articole uz alimentar de la Dacris94. Comanda Online produse de curatenie profesionale din categoria Articole uz . Produse piata - alimentatie Pitesti - Anunturi gratuite - horeca. Produse piata - alimentatie Alte produse alimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare