marți, 27 august 2019

Ciocolate sau ciocolati

Posted by Emi in Confuze, Plurale buclucaşe, Sugestiile voastreCommentsTags: ciocolata, ciocolate, ciocolăți, corect, dulce, gresit, înghețată, . Preparat comestibil făcut dintr-un amestec solidificat de pulbere de cacao și de zahăr (cu adaos de ingrediente). Se pare că varianta corectă ar fi ciocolate deşi nu ştiu dacă se foloseşte prea mult.

Cine stie exact cum e corect folosit substantivul ciocolata la plural doua ciocolati sau ciocolate explicati-mi. Chiar dacă unora greşelile legate de pluralul unor substantive feminine, aşa cum sunt cele din titlul articolului, li se pot părea exagerate , în . Portia de gramatica, recomandata in fiecare zi! Ciocolate sau Ciocolăţi Monezi sau Monede Căpşuni sau Căpşune ?

Am vazut multe reclame sau sticle de bauturi . Mi-a explicat mie candva un cetatean ca exista doua forme acceptate de plural, spr exemplu inghetate si inghetati, ciocolate si ciocolati, . Nominativ-Acuzativ, ciocolată, ciocolate. Comentariu pe articolul Fitness si aerobic. Aşa că, dacă mă duc la magazin şi vreau două ciocolate sau ciocolăţi, spun aşa: “Vreau şi eu o ciocolată. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru ciocolată - CIOCOLÁTĂ, ciocolate, s. Preparat comestibil făcut dintr-un amestec solidificat. Pentru cine nu stie, pluralul de la ciocolata este ciocolate.


Ciocolati spun doar manelistii cand vor sa cucereasca ceva, cum ar fi o femeie.

Diferenta intre o ciocolata adevarata si una care doar se numeste ciocolata, este la fel de mare ca diferenta dintre ciocolate si ciocolaţi. Căutare pentru ciocolata în Dicţionarul Român Explicativ: dictionar-roman. Cumpara Ciocolata de la eMAG la preturi avantajoase. Accesați Istoria ciocolatei - Istoria ciocolatei începe cu două mii de ani în urmă, când. Nutritionistii recomanda parintilor sa inlocuiasca zaharul din dulciuri, cum ar fi si ciocolata, cu zaharul din natura, precum cel ce se regaseste in fructe.


Top choices pictues of Doua Ciocolate Sau Ciocolati gallery for sharing. Nutriţioniştii recomandă părinţilor să înlocuiască zahărul din dulciuri, cum ar fi şi ciocolata, cu zahărul din natură, precum cel ce se regăseşte în fructe. Produse din ciocolata de calitate exceptionala, create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si . Toate intrebarile isi au raspunsurile pe Cum se scrie? Alege o ciocolata haioasa care va aduce un zambet pe chipul oricui. La noi gasesti aproape 1de modele de ciocolati cu ambalaj haios.


Comparati preturile magazinelor online la Ciocolate gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Ciocolata din . O iubim indiferent de momentul zilei şi nu există tristeţe pe care mult-iubita ciocolată să nu o trateze. Ciocolata este unul dintre cele mai indragite dulciuri, desi nu este cel mai sanatos aliment. Acesta poate si unul dintre motivele pentru care iei in greutate sau . Care este forma corecta: place sau placea, ciocolate sau ciocolati, bacnota sau bancnota?


Debate on the traps of the Romanian language. Belgia este renumită pentru ciocolata de calitate. Istoria ciocolatei în Belgia începe încă din secolul al XVII-lea, când Ţările de Jos făceau parte din Imperiul . Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare