luni, 26 august 2019

Producatori paturi

Paturi dormitor de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Pagini similareCauta Producatorul tau favorit. Productia de canapele, coltare si paturi tapitate a completat cu succes gama de .

FI-RI Vigonia este liderul furnizarii de fire, tesaturi, confectii tehnice pentru uz industrial din Romania. FI-RI Vigonia SA produce fire, tesaturi, saltele, paturi, . Va oferim o gama variata de paturi cu design modern, rustic sau clasic, de la. In cei de ani de activitate, am dezvoltat un portofoliu de produse care acoperă cererea clienților pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de .

Producator de mobila in Bucuresti, Profesional Design propune vanzarea de paturi tapitate si paturi pentru dormitor. Cele mai bune preturi pentru paturi tapitate . Puține lucruri iti pot spori sentimentul de liniste si confort ca un pat tapițat. Fabrica de textile Carpatex Brasov produce si comercializeaza velur, postav, twee flocone, double face, loden, paturi. La EverArt oferim design canapele, productie si comercializare de canapele cu . MobAmbient - producator canapele, mobila la comanda, mobilier la comanda, canapele ieftine, canapele extensibile Bucuresti. Descriere oferta paturi pentru spitale, clinici, cabinete - import Germania - ID - 0808-27.


Firma HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM, cu sprijinul partenerului german . Top de producători de mobilă au vândut paturi şi dulapuri de miliarde de lei în 2015.

Made România gasește producătorii din România care știu să ofere produse de o. Producem Canapele, Fotolii, Holuri, Coltare, Paturi si mic mobilier, Scaune tapitate, Mobilier tapitat. Catalog produse firma Contacteaza Firma . Obtineti cel mai bun pret pentru PATURA LANA pe Afacerist. Timflex Timisoara - producator de saltele - va ofera saltele ortopedice, saltele. Va punem la dispozitie paturi tapitate, realizate de producatori specializati in productia de paturi tapitate si somiere ergonomice de calitate superioara.


Dormitor, Dormitor Pimavera cu intarsie, Noptiere, Paturi si Noptiere. Gama Paturi tapitate de la Axel Borg productor canapele, sofa, fotolii. Axel Borg producator canapele, fotolii, sofa.


Samobi – producator de mobila tapitata din zona Mizil – Prahova, cu showroom in Bucuresti, – pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse . Producem canapele extensibile, coltare extensibile si paturi tapitate la cel mai bun raport calitate-pret. Ne gasiti in Bucuresti, Iasi, Bacau si Botosani. Activitatea Fero Mex, societate membra a grupului Mobexpert, a debutat in anul 2000.


De atunci activam pe piata producatorilor de mobilier metalic din Romania . Am ajuns astazi sa fim unul din cei mai importanti producatori de mobilier tapitat din Romania. Paturi Tapitate In cazul in care a trecut ceva vreme de cand a-ti cumparat un pat sau o saltea, trebuie sa stiti ca tehnologia in ceea ce priveste fabricarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare