marți, 20 august 2019

Vand disc pentru gratar

Adica este de acord sa deschizi coletul inainte de a plati pentru acest produs. Așezare, unde există o vânzare de noi si folosite disc gratar; Targu-Mures . Gratar disc cm Teflon la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GRATARE CU CARBUNI. Din otel, foarte rezistent la temperaturi inalte. Este demontabil, usor de transportat, ideal pentru iesirile la iarba . Discuri pentru gratare, confectionate din foie de disc pentru tractor.

Vand tractor u 4dtc impreuna cu plug, disc, remorca basculabil. Disc agricol ,vand disc in stare buna de fuctionare ,rulmentii schimbati recent necesit. DISC FONTA PICNIC TREPIED D CM CU MANER. Recomand acest gratar ( disc ) pt orice pasionat de iesiri in natura dornici sa gateasca ceva bun.


Cumpara Gratare de la eMAG la preturi avantajoase. Pe la jumătatea lunii august m-am declarat fericit că sunt posesor de grătar din disc agricol, dintr-ala folosit de tractor la mărunțirea țarinei. Vand disc pentru gatit cu diametru de 46cm, este facut din disc agricol are picioare si un maner.


VAND GRATARE, DISCURI SI PROTAPURI REALIZATE DIN FIER. Disc Grill pentru fripturi are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 99.

Gratar de gradina oferite de Valea Cascadelor pentru a beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in materie de . Discuri gratar din disc agricol - de tractor, din otel, NOU, cu diametru de cm cu picioare demontabile usor de transportat. Disc gratar diametru cm Este din taler pentru discuri de tractor,talerul este nou vine cu un strat de vopsea neagra eu il slefuiesc mai ramane ca dvs. Asta inseamna stat in curte, la un grătar. Disc inox gratar cm - Disc inox, cm Material : inox Dimensiuni: diametru cm inaltime cm grosime 2. Vand disc pentru gratar din otel din disc agricol cu diametrul de cm. Cautari similare: vand bratara, vand bratara argint suceava, gratar, accesorii gratar, cleste gratar, disc gratar, gratar aragaz, gratar baie, gratar camping.


Vand gratar metalic pentru mici Lucrat manual si foarte stabil Dimensiune: cm lungime cm latine cm inaltime . Gratare metalice presate, Disc pentru tractor 4sau55 Discuri de pick up. Satu Mare : Vand disc agricol, discuri de mai multe dimensiuni pentru tractor, sunt . Gratar porumb ,echipament floarea soarelui tip barcute in stare foarte buna. Vand disc in tirant nou folosit foarte putin pe rulmenti are baterii cu taleri in . Este disc de tractor, pentru agricultura. Imagine anunţ Vand radacina rubarba infiintare cultura Vand . Alege din oferte pentru vand gratar disc.


Vand gratar disc - Beneficiaza de Garantia de livrare. Vand Disc Gratar de Gradina - Bucuresti Anunturi gratuite online Anuntul AZ Anuntul Telefonic adauga anunturi in ziare online, stiri de azi - ziaresireviste. Descriere anunt: Vand disc pentru gatit cu diametru de 46cm, este facut din disc agricol are picioare si un maner.


Achizitioneaza unul din multiplele modele de gratare pe care le punem la dispozitia ta la oricare din depozitele noastre din tara. Vand din pepiniera proprie puieti de mesteacan, tei, stejar, fag, alun, salcam, plop, ulm, artar, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare