marți, 6 august 2019

Ulei de paciuli proprietati

Patchouli, ulei esenţial pur (pogostemom cablin). Uleiul esenţial de patchouli este o esență omniprezentă în trusa. Aroma exotica a uleiului esential de patchouli considerat parfumul hippy vine din indepartata Indie, unde planta este cunsocuta sub numele .

Aroma exotică a uleiului esenţial de patchouli considerat parfumul hippy vine din. Acesta este, probabil, cel mai popular pentru proprietăţile sale afrodisiace. Ulei patchouli - Este cel mai stravechi ulei erotic, ce trezeste entuziasmul si daruirea. Aceste proprietati extraordinare au facut ca laptisorul de matca sa capete .

Avand apelativul de prietenul pielii, uleiul esential de paciuli ajuta intr-o multime de. Tonifica si confera fermitate muschilor fetei, avand proprietati prin care . Ulei esential de Patchouli Pogostemon cablin (ml). Are bune proprietăţi diuretice şi ajută la descompunerea celulitei, stimulând regenerarea celulelor pielii, . Uleiul esential de grapefruit roz se obtine prin presarea la rece a. Uleiul esential rezultat nu este numai un ulei purificator si cu proprietati de . Uleiul esential de Patchouli are o valoare inestimabila pentru piele si este deasemenea ideal pentru combaterea depresiei si anxietatii.


Uleiul esential de caprifoi (Lonicera caprifolium). Uleiul esential de paciuli are proprietati astringente si antiinflamatorii si este un bun .

Uleiul esential de patchouli are si proprietati antiinflamatoare, cicatrizante, antiinfectioase, tonice si febrifuge datorita carora este folosit din timpuri stravechi in . Uleiul de patchouli este un ulei aromat si puternic,care se extrage din frunzele uscate si fermentate ale plantei. Se regaseste sub forma unui lichid transparent cu . Patchouli este o planta ce poate ajunge la inaltimi de aproximativ un metru avand o tulpina groasa si niste flori mici de culoare roz pal. Medicina moderna este precauta in ceea ce priveste proprietatile medicinale ale acestei. Uleiul puternic parfumat de Patchouli este utilizat in aromoterapie.


Uleiul esential de patchouli (Pogostemon cablin) este extras din planta cu acelasi nume prin distilare la aburi, are o culoare galbui-maronie si o . Ulei esential de patchouli Solaris obtinut prin distilarea cu vapori de apa din planta. Uleiul esential de paciuli are proprietati astringente si antiinflamatorii si este un bun hemostatic. Utilizare pentru trup şi suflet: patchouli este un ulei stimulant, întăritor, astringent.


Proprietăţile sale tonice şi astringente sunt utile în tratamentul diareei. O examinare a uleiului esenţial de patchouli a fost realizată de către Dr. Gladstone în 186 stabilind atunci proprietăţile fizice ale acestuia. Uleiul esenţial de paciuli este extras din frunze, prin distilare la abur.


Se foloseşte pentru proprietăţile sale antidepresive, anti-inflamatorii, antiseptice şi sedative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare