luni, 13 februarie 2017

Gheata in frigider indesit

Problema mare e ca imi apare f repede dupa ce dezghet frigiderul. Va salut, sunt nou si vin si eu cu problema mea: combina Indesit BAAN1 merge non stop, face foarte multa gheata in frigider. Primul lucru pe care vrem să îl menționăm este că apa sau stratul de gheață din spatele interior al unui frigider nu este un lucru neobișnuit.

Daca e prea cald sau prea incarcat sau deschis prea des bruma devine gheata. Cand gheata devine groasa frigiderul nu mai opreste si nu mai raceste. Ca urmare ori intra ceva aer inauntru, usa nu se inchide bine, . Combina isi face treaba, dar mai tot timpul este gheata in frigider si pe.

Pagini similarePot executa reparatii frigidere Arctic, Beko, Whirlpool, Indesit, Zanussi si alte marci,. In frigider pe peretele din spate se formeaza un strat gros de gheata. Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,. Am un frigider indesit cu un compresor congelatorul jos frigiderul nu mai . In frigider nu se aprinde becul iar compresorul nu porneste.


Gheata sub sertarul de jos al congelatorului (la combinele no-frost) Cauze posibile . Este profitabil să înlocuiţi frigiderul mai vechi de zece ani – deja a cheltuit mai. Este bine de dezgheţat aparatul frigorific în mod regulat – un strat de gheaţă mai . De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste.

Indesit No Frost cu congelatorul sus si frigiderul jos. Frigiderul şi congelatorul nu asigură temperaturile adecvate. Am si eu o intrebare, am un indesit de 6ani si de cateva zile aud niste zgomote ca de pocnituri in . Din cand in cand un frigider trebuie dezghetat. Sunt curios voi cum il dezghetati, lasati gheata aia sa se topeasca de la . Pentru aceasta, lăsaţi o distanţă între frigider ºi mobilier. Frigiderul trebuie montat in asa fel incat intre partea din spate a frigiderului si.


Dozatorul ăla de apă rece sau gheaţă face toţi banii. Hotpoint Ariston – este un sub-brand al italienilor de la Indesit. Datele problemei : combina frigorifica (frigider in partea de sus, congelator cu Observa un fel de zapada (nu gheata) pe partea din spate a . De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot ciudat.


Cumpăraţi-vă întotdeauna un frigider clasa A sau A+, pentru că veţi salva. La frigiderele cu răcire „No frost” (fără gheaţă), răcirea celor două .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare