joi, 9 februarie 2017

Hotel rina sinaia sinaia

La Hotel RINA Sinaia începe vacanţa perfectă. Camere de stele, centru spa, restaurant, bar, săli de conferinţe moderne. Tariful include (patru) nopti de cazare cu mic .

RINA Hotels Resorts te invita sa te simti ca acasa la Hotel RINA Sinaia si Hotel RINA Cerbul. Rezervari Cazare Hotel Rina Sinaia Sinaia la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit ! Rina Sinaia Hotel hotel de stele Această proprietate a fost de acord să facă parte din Programul nostru Proprietăți Preferate care grupează acele proprietăți .

HOTEL RINA SINAIA, PRAHOVA, Romania - Imaginea 1. HOTEL RINA SINAIA, PRAHOVA, Romania - Imaginea 2. Am ales Hotel Rina Sinaia ca ultima locatie a sejurului nostru, in speranta ca este un hotel care dispune si de de SPA si astefel ca o ulima incarare de baterii . Tarife de cazare la Hotel Rina Sinaia: de la 224. Cat costa o camera la Hotel Rina Sinaia Sinaia si cum poti face o rezervare online . Camere de stele, centru spa, restaurant, bar. Hotel Rina Sinaia va ofera sansa de a experimenta confortul desavarsit in centrul statiunii Sinaia, punandu-va la dispozitie 2de camere clasificate la si 4 . Cele mai mici tarife pentru cazare la Hotel Rina Sinaia Sinaia.

Hotel Rina Sinaia, situat in centrul statiunii Sinaia, la minute de mers pe jos fata de Parcul Dimitrie Ghica, oferă servicii de spa și acces gratuit la o piscină . Hotel Sinaia este situat central, la un pas de gara si teleferic. Aproape sunt si principalele atractii turistice ale statiunii – Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia. Alege oferta Pachet Craciun - Hotel Rina Sinaia si bucura-te de o vacanta de neuitat in Sinaia, Sinaia. Hotelul RINA SINAIA se afla in mijlocul peisajului fascinant al muntilor Carpati in centrul statiunii Sinaia, statiune cunoscuta si sub numele de Perla Carpatilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare