miercuri, 8 februarie 2017

Sarbatori in turcia 2016

Sărbătoarea Sacrificiului este un omagiu adus profetului Abraham şi a credinţei dovedite prin acceptarea sacrificării. Actualitate Noiembrie 201 ora: 17:48 . Commemoration of Atatürk, Youth and Sports Day.

Declaraţia principiilor toleranţei - care a fost enunţată în 198 la Paris, în cadrul întrunirii reprezentanţilor UNESCO - defineşte acest . Baskanligi) prin intermediul Biroului Atasatului pentru Servicii Religioase al Republicii Turcia din Constanţa. Musulmanii din toată lumea încep astăzi sărbătoarea Ramazanului.

Bairamul” (Sărbătoarea Ramazanului), începând de MARTI IULIE 2016. Osman Koray ERTAS, Ambasadorul Republicii Turcia la Bucuresti. Cu prilejul sărbătorilor naţionale, în Turcia se organizează unele dintre cele mai animate festivităţi din Europa, la care participă întotdeauna un mare număr de . Postul Lunii Ramazan, Noaptea sfântă Qadir și Ramazan Bayram, zile importante și sărbători a . Pentru musulmanii din Dobrogea sărbătoarea din acest an este cu atât mai specială.


La masa de iftar au mai fost prezenți și ambasadorii Turciei,. Canada elimină vizele pentru Mexic, din decembrie 2016; 18:27 . Tot astăzi, Consulatul general al Republicii Turcia în România a. Doua mii de musulmani s-au strans pentru a sarbatori Kurban Bayramul: Asta, sarbatoare, cel mai mare.

Sursa: Pro TV, Data publicarii: Septembrie 2016 . A inceput Kurban Bayramul sau Sarbatoarea Sacrificiului, celebrata timp de patru zile. Cele mai vandute telefoane in 201 black friday. LISTA ZILELOR DE SĂRBĂTORI ISLAMICE DIN 2015. Ramadanul, prilej pentru Christian Science Monitor . Kurban Bayramı - Sărbătoarea Sacrificiului. Ziua Republicii TURCIA (Cumhuriyet Bayrami).


Chiar si cand nu este sarbatoare, multi cetateni turci isi afiseaza cu mandrie DRAPELUL NATIONAL la ferestre: Steaguri. Oferte Craciun Turcia 20- Alege oferta si Rezerva online. Cele mai Bune Oferte de Vacanta Craciun Turcia. Bairam este numele dat celor două sărbători principale ale musulmanilor: prima se sărbătorea în a zecea zi din ultima lună a anului Musulman, zoul hidjdjet .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare