luni, 8 octombrie 2018

Ceai de dragaica contraindicatii

Ca fiecare medicament, plantele medicinale au contraindicaţii şi. Florile de tei în supradoză în ceai, dau complicaţii la inimă dacă se bea mai . Studii recente au arătat că terapia cu sânziene este un remediu pentru peste de afecţiuni, de la cele tiroidiene şi cutanate, boli de rinichi sau ficat si până la .

Daca se foloseste intern, se beau 1-ceaiuri caldute pe zi, dintre care. Suc proaspat din planta de dragaica, spalata si trecuta prin extractor, . Sanzienele sau Dragaica (Galium) mai este cunoscuta si sub alte denumiri:. L-am sfatuit sa faca gargara cu ceai de dragaica (proaspata).

Se mai numeşte drăgaică, floarea lui Sântion, închegătoare, sânzuiene, sănjene,. Contribuie la eliminarea disconfortului care apare la nivelul pielii. Drăgaica are acţiuni terapeutice în special în reglarea tiroidei. După o cură cu ceai de splinuţă amestecată în părţi egale cu drăgaică (sânziene) şi urzică-moartă galbenă, boala a plecat în zile. Dragaica (Galium verum), numita si sanziana, floarea Sfintului Ion , inchegatoare este o planta.


Ceaiul de dragaica este un leac eficient in cele mai grele boli de rinichi sau pionefrite, chiar atunci cand . Ceaiul de iasomie este contraindicat persoanelor care suferă de . Ceaiul de sânziene este un leac eficient pentru bolile de rinichi, dar şi pentru. Se beau câte trei-patru căni de ceai pe zi, pe termen lung.

Prospect Ceai de sanziene - Dacia Plant Sanzienele fac parte din familia Rubiaceae, fiind o planta cu. Se mai numeste dragaica, floarea lui Santion, inchegatoare, sanzuiene, sanjene, etc. Ceaiul de sânziene este un leac eficient pentru bolile de rinichi, dar şi pentru afecţiunile localizate la nivelul ficatului, pancreasului şi splinei. Galium verum), denumiri alternative: dragaica. Precautii, contraindicatii si alte comentarii.


SaNZIENE GALBENE (DRaGAICa) (Gallium verum). INTERN: - hiper- si hipo-tiroidie, noduli tiroidieni - pulbere. Indicatii de folosire ale ceaiului de sanziene galbene.


Numite in latina Galium verum, iar in limbajul popular dragaica, floarea lui Santion sau inchegatoare. Raspandite in toata tara, sunt cunoscute si sub numele de Dragaica, Floarea lui Santion,. Se mai numeste dragaica, floarea lui santion.


Prezentare: Sanzaienele dincolo de legenda! Nu are contraindicatii sau reactii adverse si sper sa fie bine cu ea. Ceaiul de dragaica se recomanda atat ca utilizare externa pentru a se trata afectiunile de vezica urinara, rinichi, ficat, pancreas, glanda tiroida; dar si pentru uz . Din sanziene se pot obtine preparate diverse: ceai pentru gargara, tinctura,. Ceaiul de sanziene este un leac eficient pentru bolile de rinichi, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare