marți, 30 octombrie 2018

Altoirea vitei de vie pe dud

Rezultatul altoirii in z pe dud(agud) 20Pepiniera Orient - Metode de altoire. Altoire in z zet, du 20Pepiniera Orient (Metode de altoire) Pentru informatii. Altoire Tema - Are vreo treaba vita cu dudul ?

Medicul veterinar Victor Prisacaru din Cimislia a descoperit o metoda de altoit, pe care o foloseste la crearea noilor soiuri de poama. Altoirea Vitei de Vie Primavara: in Uscat - in Despicatura, Etape de altoire, Usor si la Indemana, Altoire Vie Nobila pe HP POZE. Altoirea constituie la ora actuala forma cea mai raspandita – aproape unica – de inmultire a vitei de vie. Butasii altoiti sau vitele altoite constituie .

Metoda cea mai ieftina de rezolvare a problemei este altoirea in verde urmata de prabusirea vitei de vie. Aceasta metoda sta la indemana incepatorilor in ale . Pentru combaterea ei s-a trecut la vitele altoite pe portaltoi adusi din America. Cind eram pusti am vazut la cineva vita de vie altoita in dud la . Altoirea multiplă pe portaltoi cultivat în seră, la densităţi mari, este a. Această tehnologie de înmulţirea a viţei-de-vie prin altoirea în verde . In acest film (click aici pentru vizionare) veti vedea modul de altoire, in ochi dormin al unei tulpini de vita de vie. La altoire o sa-ti trebuiasca un cosor (cutit cu lama curbata) foarte ascutit, ceva ceara de albine si.


Omul l-a altoit acum cinci ani si de atunci in fiecare an vecinii au observat cum in pom apar pe rand caise, piersici, prune si nectarine.

Civilizatia vinului Producator: Gautier, jean-francois Categoria: Carti Model: 978-973-611-729-Cod produs: 12Din Cuprins: Radacinile vitei de vie Chefliul . Adella altoirea in cazul vitei de vie nu este chiar acelasi lucru cu altoirea pomilor. Se bazeaza pe acelasi principiu insa are unele particularitati . Material saditor: Oferta de pomi fructiferi si vita de vie altoite 2016. Aceasta comunitate demonstreaza rezultatele benefice ale altoirii.


Mitul altoirii vitei de vie pe dud - Pepiniera Orient. ALTOIREA PE RADACINA,ALTOIREA VITA DE VIE,RADACINA MACES,RADACINA+MACES,RADACINA LA TRANDAFIRI,ALTOIREA+VITA+DE+VIE . De asemenea, uneori metoda e expusa in carti pentru altoirea in ochi dormind iar cel care se documenteaza nu intelege ca pomul. Dudul este altoit pe altceva, probabil stii.


Plantarea vitei de vie: cum infiintezi o plantatie viticola. Baga o vita de vie prin acea gaura, incercand sa prinzi in interiorul tulpinii macar doi. Altceva in afara de vita nu ar merge pe dud? Plantaţii de duzi pentru sericicultură (inclusiv duzi pitici) (cod 64).


Drobita, Drobusor, Du Dumbat, Feciorica, Floarea cucului, Floarea raiului, Frasin,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare