luni, 8 octombrie 2018

Jocuri cu drujbe si zombi

Taie, trage si distruge totul in cale, intr-un spital de dupa apocalipsa! Acest joc antistres te pune in pielea unui zombi furios, care trebuie sa omoare totul in cale. Atunci ntrati pe site-ul nostru ca sa va jucati zombie omul razboinic si sa atacati oamenii cu drujba.

Intra in categoria de jocuri cu drujbe si ai ocazia sa le distrugi si sa spargi telefoanele pe. Zombie criminal impotriva iepurasilor Jocuri cu Drujbe Joaca zombie . In acest joc o sa jucati rolul unui zombisi o sa intrati cu drujba .

Acest joc din categoria jocurilor a fost jucate de catre jucatorii jocurile. Strazile orasului par abandonate, insa pericolul e chiar in spatele tau! Omoara zombi care te ataca folosind drujba, colecteaza bonusurile si upgradeaza-ti . Informatii joc Drujba in Spital: Descriere: Acest zombie este un lupator inascut si in acest joc iti va arata ce poate.


Drujbarul nostru este pus pe treaba impotriva monstrilor verzi fara creere si. Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu drujbe, jocuri cu zombi noi, jocuri cu . Unul din zombi a pus mana pe o drujba si a inceput sa distruga totul in calea lui. Fiecare punct in plus va conta la finalul jocului. Toate aceste jocuri cu drujbe si zombii online sunt jocuri din categoria horror, de groaza unde va trebui sa te tii bine in cazul in care vrei sa treci .

Descrierea jocului Drujbe si Zombi: Jocuri cu Drujbe si Zombi este un super joc, horror in care vei asista la diferite scene de violenta a unui om foarte rau ce vrea . Joacă online Zombiedle, Plants and Zombies, Drumul Morților Vii și multe alte jocuri Zombie! Iata cele mai noi jocuri: Copacul de Aur, Buzz, Prietenul Taietor, Zombie. Scopul jocului este sa castigi bani cu lemnul strans si sa-ti faci upgrade-uri la masina . Te hotarasti sa iei drujba si pornesti prin padurea intunecata. Din adancul paduri incep sa vina inspre tine zombi.


Armata de morţi vii a zombilor se apropie, Menţine-ţi poziţiile şi extermină-i până la ultimul. Am adunat in acesta categorie toate jocurile cu zombi de pe Y7. Evalueaza acest joc Zombie, cu o drujba și să împărtășească acest joc cu prietenii tăi.


Drujbe si Zombie este unul din cele mai noi jocuri cu drujbe aparut in categoria jocurilor de actiune numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara,. Chainsaw SlasherIn jocul Chainsaw Slasher detii o masinarie zombi teleghidata ce are ca arma o drujba si este singura intr-o arena plina cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare