joi, 4 octombrie 2018

Planta contra tantarilor

Lista de plante anti-tantari usor de cultivat in gradina sau unele dintre ele, chiar in jardiniere. Eficiența acestor plante în alungarea ţânţarilor și a altor insecte, a fost probată, iar avantajul este că le puteţi creşte în grădina din faţă casei, . Iata cele mai bune tactici de aparare contra tantarilor, fara insecticide.

Studiile arata ca uleilul esential extras din acesta planta este de 10 . Nu trebuie sa te baricadezi cu plase la geamuri si usi. Trebuie doar sa apelezi la natura, mai exact la plante care alunga tantarii. Pentru că odată cu sosirea sezonului cald apar şi ţânţarii, alături de alte insecte supărătoare, este bine de ştiut că .

Incepe caldura si se deschide sezonul de vanatoare a tantarilor Insecticidele sunt eficiente,. Daca doriti protectie dubla impotriva tantarilor, apelati cu incredere la busuioc. Astfel, veti avea o planta proaspata, aromata si delicioasa in . Lunile de vară aduc multiple modalităţi de relaxare în aer liber, dar şi insecte nesuferite, iar pe primul loc sunt, desigur, ţânţarii.


Descopera plante anti tantari care te vor ajuta sa ai o vara mai linistita, dar si sa iti infrumusetezi balconul sau gradina! Aceste plante care alunga tantarii iti fac viata mai usoara, limiteaza consumul de chimicare de sinteza clasice pentru indepartarea acestor . Combinația este foarte plăcută estetic, dar și un avantaj în plus pentru acțiunea împotrivă țânțarilor. Ia aminte că există câteva plante care alungă insectele şi pe care le poţi. Nu ştiu voi, dar când vine vorba despre gândaci şi ţânţari, parcă nu .

Mai este putin pana vine vara, iar tantarii incep deja sa isi faca simtita prezenta. Renunta la stropirea plantelor cu substante chimice, menite sa . Plante aromatice - Plantează în ghivecele de la fereastră cimbru, busuioc sau mărar. Busuiocul a fost folosit mereu pentru a ţine la distanţă aceste mici bestii, iată deci cum să-ţi prepari singură un spray pe bază de plante contra ţânţarilor. Exista mai multe plante care tin tantarii la distanta la fel de bine precum o fac.


Asadar, o poti folosi si ca arma contra tantarilor, si ca metoda de . Aceste plante emit mirosuri neplăcute pentru ţânţari şi îi vor păstra astfel la distanţă. Este dovedit ştiinţific că tiofenul, compusul insecticid . A venit vara si odata cu ea si cele mai enervante ganganii posibile, tantarii. Ne asteapta o lupta constanta impotriva acestora si vara aceasta.


Lavanda – aceasta planta poate fi arma ideala impotriva tantarilor, deoarece. Ceaiul-de-echinaceea-Antibioticul-natural-contra-infectiilor . Există o variantă naturală împotriva soluţiilor chimice contra ţântarilor, mai ales că zilele călduroase vin la pachet cu o mulţime de insecte. Pentru a împiedica pătrunderea ţânţarilor în casă, puneţi câteva floricele de lavandă.


Plantaţi flori care îndepărtează ţânţarii – Există o mulţime de plante care . Intepaturile de tantari: remedii naturale publicat de redactorii Farmacia Ta. Iata care sunt plantele si prin ce metode puteti pacali tantarii:. Planta superbă, cu parfumul ei îmbătător, poate fi o armă ideală împotriva ţânţarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare