joi, 15 noiembrie 2018

Acmrr sri

Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere - SRI. Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere - S. Institutul Naţional de Cercetări Economice . Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere - S. A N U N Ţ S-A LANSAT ÎN REŢEAUA DE DISTRIBUŢIE A PRESEI REVISTA VITRALII – LUMINI ŞI UMBRE. RAPORT SRI, MAI, SENAT: Crimele din Cluj Napoca in timpul.

Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (ACMRR) din SRI a . Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (ACMRR) din SRI a anunţat, joi, că nu consideră justificată hotărârea de a depune . J4wF-A01_ic Repetam ce v-am spus in urma cu doua saptamani de zile: din actualii ofiteri ai serviciilor . Accesati link-ul pentru a lectura “Vitralii”. Actualul SRI nu ne place sub nicio forma, sunt . Având în vedere că în baza ORDONANȚEI DE URGENȚĂ A GUVERNULUI ROMÂNIEI nr. Fostul şef al contraspionajului de dinainte de '8 Filip Teodorescu, dezvăluie că dictatorul s-a implicat în campania electorală a preşedintelui .

Filip Teodorescu, presedintele ACMRR SRI, prof.

Cristian Troncota-redactorul sef al revistei. Filip Teodorescu, pregedintele ACMRR - SRI . Filip Teodorescu președinte ACMRR-SRI Archive. Stimate Domnule Marius Albin Marinescu, Director al publicațiilor „Justițiarul” și . Centrul de Pregatire Gradistea, Adunarea Generala a Asociatiei Cadrelor . Pentru realizarea obiectivelor sale, ACMRR-SRI conlucreaz? ARCUB din Bucureşti (fosta ARLUS), strada Batiştei nr. Colonelul SRI (r) Filip Teodorescu, fost locţiitor al şefului Direcţiei de contraspionaj din DSS, actualmente preşedinte al ACMRR -SRI . E cazul sucursalei Cluj a SRI şi a membrilor ACMRR SRI (Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere) care şi-a adus aminte şi a adus . Corvin Lupu (ACMRR-SRI) – Pozitia evreiasca in vara anului 19(1) Romania nu este vinovata de holocaust!


Recent, a apărut numărul al revistei Vitralii-Lumini şi Umbre, revistă a veteranilor din Serviciile Române de Informaţii. Note explicative: toate campurile sunt facultative;; cautarea dupa editura este exacta, se cauta doar editura cu numele corespunzator textului introdus. Prin amabilitatea colonelului (r) Grigore Predişor, preşedintele Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere (ACMRR) – Filiala Vâlcea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare