duminică, 18 noiembrie 2018

Panouri led 600x600

Panouri LED 6X 6mm la OFERTA de la LedOne. Comanda Online Panouri LED 6X 6mm de pe LedOne la Cel Mai Ieftin Pret! PANOURI LED in Oferta magazinului online LED Zone!

Comanda Ieftin si Rapi la preturi avantajoase, panouri led de la LED Zone! Variant price modifier: Pret cu TVA: 7lei. Panouri LED si Corpuri cu LED incastrabile!


Panouri LED 30x3 30x6 60x12 30x1sau 60xcm.

Panou LED SMD patrat, incastrat, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape din energie este . Corpuri iluminat panou led oferite de magicled in corpuri iluminat le la preturi incepand cu 15lei. Tehnologie LED Datorita tehnologiei LED de ultima generatie, panourile LED H-Light nu doar ca ofera o eficienta energetica sporita in comparatie cu corpurile . Panou LED - inlocuieste cu succes corpurile de iluminat 4x18W Include alimentator Alimentare: 220V Putere electrica consumata: 36W. Cu un design modern si cu un consum redus, acest PANOU LED 40W x cm se potriveste perfect in tavanul casetat. Panourile cu LE cunoscute si ca LED panel-uri sunt corpuri de iluminat care se monteaza fie in tavane incastrate,. Rama pentru montare aplicata a panoului led 6x 600.


Dimensiuni exterioare : 6x 6x mm. DESTINAT INLOCUIRII LAMPILOR FLUORESCENTE INCASTRATE TAVAN FALS .

Panou LED 45W, 600x6mm, 4500K, driver, utilzat in sali de conferinta, cabinete, reprezentante, iluminat casnic, farmacii etc. Panouri led fara driver cu consum redus de energie electrica. Panouri led cu lumina rece, calda si naturala.


Comenzi online, transport gratuit si livrare rapida. Cantitatea minima pentru Panou LED 600x60 48W, alb cald este 1. Consum mic, durată de viață mare și preț . Dimensiuni (L x l x h):, 6x 6x mm. Folosesc tehnologia de iluminare laterala cu LED. Sunt foarte subtiri, avand un design modern si o eficienta ridicata.


Puteti achizitiona produsul V-TAC 45W Panou LED 600x6mm Alb Cald(3000K) Fara Driver de la . Panouri led pentru iluminat locuinte si spatii comerciale. Ideale pentru inlocuirea lampilor cu tuberi de neon reducand cosumul . Spre deosebire de iluminatul fluorescent si incandescent, becul LED nu contine gaze sau filamente, exemplu fiind si Caseta panou LED 6x 600. Panoul LED este o solutie eleganta de iluminat de mare putere pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare