duminică, 25 noiembrie 2018

Tractoare foton noi preturi

Compania noastra importa si vinde tractoare noi, tractoare second han tractoare mici, utilaje agricole si accesorii pentru acestea la cele mai accesibile preturi. Tractoare Top, Foton, Farmtrac, Farmer, Antonio Carraro, Tractoare agricole, Utilaje agricole, Utilaje cultura vitei de vie, pomicultura, intretinerea pasunilor, forestiere. Tractoare Foton, Tractoare agricole si comunale.

Vand sau schimb tractor foton cp,an 201cultivator inclus in pret. Pe forumurile agricole, despre tractorul Foton Europard FT 2se discută. La noi nu se pot produce tractoare pentru agricultura si la un pret . Tractorul Foton Europard este un tractor agricol, fabricat in China de o mare companie producatoare.

Tractorul FOTON EUROPARD 2este un tractor conceput pentru gospodarie. Tractorele FOTON EUROPARD 5sunt utilizate in ferme mici sau mijlocii. Pe langa toate lucrarile agricole pe care le poate executa, aceste tractoare pot tracta remorci de pana la tone. Tractoare Foton - As dori niste impresii de la cei care le au si.


Cauti tractoare Europard la pret negociabil? Model FOTON EUROPARD FT2Tractiune 4xPuterea de transmisie a motorului 18. Oferte Tractoare agricole noi la promotie la cp, 1cp, 1cp,. Comercializam tractore noi , marca FOTON EUROPARD , cu puteri de CP.


Motorul cilindri injecție directă;Turația nominală a motorului 2350r.

Descoperiti tractoare europard la preturi reduse (produse). Date tehnice: Model Foton Europard FT2Tractiune 4xDimensiuni:. Cu noile echipamente tractoarele pot efectua lucrul de a incarca si a sapa, fiind util in gospodarie.


La noi puteți comanda tractoare Foton cu echipamente . Suntem incantati sa iti oferim cele mai noi produse si tehnologii din domeniul. Suntem distribuitori autorizati de tractoare de cea mai buna calitate la preturi . Anunturi utilaje agricole - Tractoare Belarus Si Foton de la pana la 1CP. Vindem tractoare noi BELARUS si FOTON cu capacitatea de la 25CP la 158CP si utilaje la ele.


Oferim preturi incepind de la 50Euro + TVA. Pentru micile exploatații există în Baza de Date cu Prețuri de. Rurale (AFIR), o serie de utilaje noi cu prețuri mai mici de 10.


Foton Europard FT 2are cel mai mic preț de catalog, de 5. CP si preturile accesibile ofera posibilitatea de a gasi intr-un tractor Chery cel mai potrivit partener.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare