miercuri, 11 martie 2015

Animax vulcan

Pentru magazinul Animax Bucuresti Vulcan căutăm o persoană dinamică, dedicată şi foarte motivată pentru postul de: Consilier Vanzari, full time . Pet shop din Bucureşti pentru câini, pisici, peşti şi alte animale de companie. Spre exemplu, celor care stau in Rahova, nu va recomand Animaxul din Vulcan Value Center ci va pot da adresa unui cabinet veterinar la doar . Am aflat de curând că Animax, cel mai mare lanţ de petshop-uri din România, a lansat Pet SPAResort pentru căţei în cadrul complexului comercial Vulcan din . Reţeaua de petshop-uri Animax a anunţat că a deschis, în Vulcan Value Center, al 12-lea magazin din Bucureşti şi cea mai mare unitate a . Animax, cea mai mare retea de petshop-uri din România, anunta inaugurarea celui mai mare magazin din portofoliu, în Bucuresti, în cel mai . Cele mai bune oferte de catalog Animax din Bucuresti, Str. Animax este liderul pietei de petshop-uri din Romania, reteaua fiind detinuta de Pet Product. Vulcan din Bucureşti, care cuprinde şi un . Acesta este situat in Vulcan Value Center si cuprinde si un cabinet veterinar, . Fă-i o bucurie și adu-i acasă cel mai bun prieten!


Cumpără-i copilului tău de Crăciun un animal de companie! Trucuri de îngrijire a animăluțului tău pe timp de . Astazi am fost la Animax-ul din Afi Cotroceni si am fost stupefiata sa vad cum vreo porcuti sunt bagati intr-un mic acvariu si stateau unul peste . Reţeaua Animax a ajuns în 20la o cifră de afaceri de milioane de euro şi preconizează o creştere cu. Animax Vulcan este cel de-al 12-lea petshop Animax din Bucuresti si al 43-lea din portofoliu.


Am avut sentimente amestecate când am mers cu Cookie (bichonul nostru de luni și jumătate) la toaletat și spa la Animax Vulcan. Animax Bucuresti Afi Palace Cotroceni: cele mai noi oferte la hrana pentru. NEPI deschide centrul comercial Vulcan Value Center: HM, Domo si CA, printre . Compania ajunge la de unitati si are in plan deschiderea altor cinci .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare