luni, 16 martie 2015

Brazare cupru

Informatii detaliate despre lipire, brazare si sudura au scopul de imbinare. Se utilizeaza lipirea moale pentru: cupru si aliajele sale, zinc, toate . STELLA Italia - Electrozi brazare (sudura speciala) Lideri in brazare si in sudura aliajelor.

Specializati in Argint, Cupru-Fosfor, Bronz, Aluminiu, sudura cu Flux. Brazare (asamblari din teava de cupru si alama). Materiale utilizate: teava de cupru ø ÷ 42; repere bara de alama ø ÷ 18.


Acestea sunt potrivite pentru toate operatiunile de brazare pe oteluri inoxidabile, otel carbon, oteluri slab aliate, Cu si aliaje de Cu, Zinc si aliaje de Zinc.

TECO distribuie echipamente de brazare cu flacara hidrogen si toata gama de consumabile brazare, aliaje de cupru cu argint cu sau fara cadmiu, aliaje lipire cu . Ca materiale de adaos la brazare se foloște alama, dar se pot folosi și alte elemente, cum ar fi cuprul sau argintul. Lipiturile tari se folosesc la îmbinarea țevilor . ALLOY Romania - Furnizorul tau de materiale de BRAZARE si SUDURA. Cupru fosforos si aliaje pe baza de Cupru fosforos cu Argint (;;).


Statie lipit tevi cupru REMS Contact 20164059. Set bureti curatat tevi din cupru buc REMS 160300. Durafix Easyweld se poate utiliza si pe metale nesimilare (cupru cu aluminiu) si chiar pe otel galvanizat.


Importator materiale de BRAZARE si SUDURA.

Producatori - made in EU , livrare din stoc. Baghete pentru sudo- brazare si brazare autogena. Baghete acoperite pentru brazarea aliajelor de cupru si otel.


Electrozi brazare de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Electrozi de brazare fi mm Se pot usor suda tabla subtire, tabla zincata, cupru de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare