marți, 17 martie 2015

Afine de cultura pret

Cât te costă să înființezi o plantație de afin, cultură de nișă care merge. Natural Invest - material saditor pentru infiintare culturi intensive de. Certificarea afinilorCultivarea afinelor aduce venituri de peste 3.

După trei, patru ani de la înființarea unei culturi de afine se pot câștiga între 20. Vand afin canadian ( saskatoon ) la ghiveci de 9xcm la SUPER PRET. Vindem plante de afini la urmatoarele preturi: BUCATI 90.


Nu plantati afinul intercalat intre pomii fructiferi sau orice alte culturi.

Pepiniera afini Olunden vinde arbusti de afin cu tufa inalta pentru cultura si material saditor. Descopera oferta completa de afine de cultura pe . Descopera aici o gama variata de soiuri si dimensiuni de afin de cultura, cu. Pepiniera Olunden va ofera o gama diversificata de soiuri la cele mai bune preturi.


Proprietarul culturii de afin a recunoscut că media a fost cea care l-a. Ancepand din luna August vindem afine de cultura,an cantitati mari si mici la caserole de 5-kg. Producătorul de afine estimează că va obține 13-tone la hectar. România cu gândul de a face o afacere de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare