vineri, 13 martie 2015

Stingator dex

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru stingător din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru extinctor din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru stingatoare din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, Sinonime, NODEX.

Dicționar de sinonime, definitie stingator: STINGĂTOARE DE LUMÂNĂRI s. Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit. STINGĂTOR - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, .

Definitia cuvantului: stingător, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Instinctor, extinctor… mai bine stingător, nu? DEX, penis înseamnă, după cum bine ştie (sau nu?) - am avut şi astfel de . Dex arc electric, sinonime, declinari, conjugari pentru textul arc electric. Stingator de scantei = dispozitiv pentru stingerea scanteilor si arcurilor electrice de la . CORECT: EXTINCTOR (stingator de incendii) INCORECT: INSTINCTOR ( de unde naiba?) 5) CORECT: ATI vazut filmul? Bila extinctoare este un stingator cu pudra, care in caz de incendiu se.


Alte denumiri folosite de romani (neconforme cu DEX): instinctor, instingtor, extintor, . STINGĂTORUL TRANSPORTABIL CU SPUMĂ CHIMICĂ.

STINGĂTORUL TRANSPORTABIL CU PRAF ŞI BIOXID DE CARBON. Un DEX, un dicționar de sinonime și antonime, un dicționar de rime, un joc și „vorbește corect”. Totul într-o singură aplicație pe care o poți lua cu tine . Pentru ca in perioada aceasta se folosesc foarte mult cuvinte ca stingator, extinctor, instinctor, m-am gandit sa clarificam ce inseamna fiecare, potrivit DEX. Stiai ca cele mai frecvente tipuri de stingatoare sunt cu pulbere si dioxid de carbon?


Apa poate fi un element periculos pentru stingerea . Operarea în siguranţă a instalaţiei de umplere: - manevre şi manipulări. Extinctor Auto , Stingator Auto la preturi Avantajoase. Off-topic: eu pana nu i-am aratat DEX-ul unui ponpier, o tinea pe a lui. Am cautat de proba stingator si am gasit, printre altele, discutia asta:. Dex, balistic se refera la traiectorie!


Existau proiecte de avioane balistice, si nu lansau bombe, erau de pasageri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare