vineri, 27 martie 2015

Pat cosmetic hidraulic

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Patul este unul dintre elementele de baza in desfasurarea armonioasa a tratamentelor de remodelare corporala si masaj. Pat cosmetic hidraulic 82 super oferta, super pret, cel mai bun pretPat cosmetic hidraulic 8Reglabil de inaltime Culoare alba, cadru metal Dimensiuni: .

Pachet dotare salon cosmetica compus din: - Pat cosmetica din segmente cu gaura pentru cap. Pompa hidraulica pentru paturi de cosmetica si masaj. Inaltime: - cm Latime: cm cotiere Lungime: 1cm Modelul preferat de cabinetele cosmetice mai.


Pat cosmetica de calitate ideal pentru tratamente faciale cat si corporale.

Pat cosmetica cu taburet gratuit, modele cu pompa hidraulica sau motor electric. Pat cosmetic pentru tratament facial si corporal, foarte masiv si usor de utilizat. Pat electric cosmetica Maxi cu motoare de la Balkan Express Import Export Slu. Pat cosmetic hidraulic, reglabil pe inaltime, prezinta orificiu facial, manere . Pat cosmetic masaj hidraulic - Inaltimea este reglabila, capitonate in alb include un rulou si un headbord supliment Dimensiuni : Maxima inaltime 76cm, minim . Pat pentru cosmetica hidraulic: -inaltime reglabila intre cm si cm. Vand pat cosmetic hidraulic care se poate folosi si la masaj sau pedichiura,vapozo.


Pat cosmetic sau de masaj (prevazut cu gaura pentru fata) structura din metal. Pat cosmetic - hidraulic - Lady Stella - DM 210.

Royal este un pat excelent pentru tratamente corporale si utilizat ca fotoliu cosmetic. Are un design elegant si o mare fiabilitate. Pat pentru tratamente cosmetice hidraulic, pat de cosmetica si masaj foarte . Pat cosmetic hidraulic Inaltime reglabila 65-cm Lungime 1m Latime cm Cotiere detasabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare