vineri, 20 martie 2015

Ce sarbatoresc turcii azi

Kurban Bayrami: sărbătoreşte actul neimplinit de sacrificiu al lui Ibrahim. Este considerata una dintre cele mai importante sărbătoare a turcilor, din punct de . Comunitatea TURCĂ din Constanța sărbătorește RAMAZAN.

După o lună de primenire spirituală prin post negru diurn, slujbe şi rugăciuni credincioşii musulmani din România, asemeni coreligionarilor din . Sărbătoare musulmană Potrivit tradiţiei islamice, credincioşii au obligaţia ca în această. De astăzi intră în vigoare mai multe modificări ce vizează şoferii. Sărbătoare importantă pentru musulmanii de pretutindeni – Kurban.

Vremea se va mai îmbunătăţi astăzi, la început de săptămână, mai ales . Ramazan Bayram-ul se sărbătoreşte la finalul unei luni de post, de. Bairam este una dintre cele mai mari sărbători ale turcilor dobrogeni, un prilej de . A fost sarbatoare mare, astazi, in Turcia! O natiune intreaga i-a sarbatorit pe eroii care acum fix o suta de ani au zdrobit invincibila flota britanica . A inceput Kurban Bayramul sau Sarbatoarea Sacrificiului, celebrata timp de patru zile. A doua se sărbătoreşte după Ramadan sau Ramazan.


Aceasta, a doua, este sărbătoarea laică a turcilor, fiind cea mai importantă dintre cele două şi cea mai . Turcii si tatarii sarbatoresc incepand de astazi, timp de trei zile, Ramazan Bayram-ul.

Conform traditiei, musulmanii viziteaza astazi rudele mai . Kurban Bayrami: sarbatoreste actul neimplinit de sacrificiu al lui Ibrahim asupra fiului sau, Ismael, la Muntele Moriah, care incepe la 70. Traditiile turcesti provin in mare parte din cea mai raspandita credinta locala – islamul. După o lună de post aspru, musulmanii sărbătoresc astăzi Ramazan. De Ei musulmanii sărbătoresc îmbrăcându-se cu cele mai bune haine,.


Credincioşii musulmani sărbătoresc în perioada 05-iulie 201 cele. Mustafa Kemal Atatürk – făuritorul statului turc modern Noi 1 2016. Astăzi, musulmanii din întraga lume sărbătoresc Ramadan Bayramul. Site-ul Oficial Web al İnstitutiei de Radio şi Televiziune Turca Acest . Dobrogea sărbătoresc, timp de patru zile, de astăzi,. Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) marchează Kurban . Sărbătoarea tradiţională a copilului din Turcia, „Nisan Çocuk Karnavali”, Ziua Copilului, va fi sărbătorită astăzi şi la Galaţi, unde micuţii de et.


Astăzi turcii au comemorat de ani de la moartea întemeietorului Republicii Turcia, Mustafa Kemal Atatürk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare