joi, 14 aprilie 2016

Ghivece turnate din ciment

Ghiveciul pe care îl veți vedea în acest articol se face foarte ușor. Aveți nevoie de un prosop mai vechi, ciment și multă răbdare. Cimentul si betonul si-au facut loc in zilele noastre constituind mai mult decat material pentru constructii.

O combinatie din haine vechi, ciment si apa inseamna jardiniere de flori. Asadar, cateva ghivece din beton sunt intotdeauna necesare in curte, chiar daca nu sunt la fel de accesibile precum cele obisnuite. Ce ziceti de niste ghivece ornamentale si originale pentru propria gradina sau balcon? Cimentul sau praful creramic pot fi turnate in matrite .

Ce ziceţi de nişte ghivece ornamentale şi originale pentru propria gradină sau balcon? Cimentul sau praful ceramic pot fi turnate în matriţe . Discutam cu Carmen despre ghivecele de ciment si ii spuneam ca se fac usor (ei, apoximativ:) usor. Mi-ar placea sa am in gradina ghivece foarte mari in care sa-mi fac aranjamente florale. Informatii tehnice : Cod identificare: mod : Dimensiuni (inaltime x latime x adancime): 1x x (cm) . Cum iti construiesti un GHIVECI DIN BETON.


Reteta beton pentru ghiveci, vas pentru flori, ghiveci din ciment pentru kalanchoe. Tot ce trebuie sa faci este sa torni niste ciment intr-un tipar de lemn, pe care sa il decorezi si in. Fiecare ghiveci de perete este realizat din beton.

Intre ele veti turna ulterior mixul de ciment. Tuturor ne place sa decoram casa sau gradina cu flori. Insa, daca te-ai plictisit de ghivecele obisnuite, urmareste pasii de mai sus pentru a crea . Economia de ciment duce la corodarea pieselor in timp.


Cimentul alb nu se vopseste, doar se antichizeaza. Ghivece flori pentru interior si exterior, confectionate din fibra de sticla. La Dalboka am văzut ghivece simpatice pe care le putem face și noi.


Matrite pentru Pitici mari, Pitici mici seturi intregi, Ciuperci,Ghivece, Fantani Arteziene, Lei, Statuete, Balustrii, Dale, Broscute, Alba ca zapada, Ursuleti, Ospatari, . Mai exact, un suport de flori pentru ghivece, care este practic si de efect. Cimentul pregatit se poate turna acum in manusa;; Puteti alege orice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare