marți, 19 aprilie 2016

Coduri eroare whirlpool f12

CODURI ERORI WHIRLPOOL INDICAREA CODURILOR DE EROARE EXPLICATII SI RECOMANDARI Nu uitati sa verificati si filmuletele de la . Reparam toate modelele de masini de spalat Whirlpool la domiciliul. Coduri eroare la masinile de spalat Whirlpool. Erori - coduri service masini de spalat Whirlpool FProbleme alimentare cu apa sau presostat blocat. In primul rand in manualul service nu zice nimic de senzorul de la usa la F12.


Acest cod de eroare indica probleme ce tin de rezistenta de . Apr 2013Eroare Fwhirlpool AWE 97- Depanari casnice. Pagini similareF1 Heating Element Short Circuit. WHIRLPOOL SERVICE-Variatile de tensiune pot cauza la stergerea memoria modului,coduri de eroare pentru masinile de . COD EROARE WHIRLPOOLINDICAREA CODURILOR DE EROARE DISPLAY. Verificati conexiunile Verificati modulul o o o o o o o o o FLedul de la usa . Buna ziua,am o masina de spalat WHIRLPOOL,problema pe care am observat-o. Fpe display cu ledul rosu de service aprins.


Service masini de spalat whirlpool,Reparatii la DOMICILIU Pretul se. Am o masina de spalat Whirpool care-mi face probleme. Eroarea Fdefineste o lipsa de comunicare intre ECU si motor, adica. Masina de spalat rufe cu bule de aer cu motor de eroare triac F12.


Acest cod de eroare se va aplica numai la Whirlpool de top de încărcare . MASINA de spalat indesit witl1error Fcum scap de ea. Whirlpool Washing Machine Won´t Spin F06. Masinile Whirlpool cu al 6lea simt, au un traductor de vibratii care nu lasa sa urce in turatie . Whirlpool Washing Machine Error Fault Codes – FOO, FH, FA, FP, F F F F F F1. Whirlpool washing machine Error Code FF12.


Fsemnaleaza o defectiune in circuitul de incalzire. Deocamdata a pornit dar imi arata cod de eroare F( usa deschisa). Tehnologia Al 6-lea Simt de la Whirlpool monitorizeaza automat spalarea si ajusteaza parametrii programului de spalare pentru obtinerea unor . Reparatii cuptoare electrice,Ariston,Indesit,Whirlpool etc.


WHIRLPOOL AWO D 631am schimbat rulmentii si dupa ce am asamblat-o nu mai porneste si imi da cod eroare F 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare