luni, 25 aprilie 2016

Sarata bai bacau preturi

La Sărata Băi se efectuează tratamente, în baza unei recomandări de la. Ciprianemilia Stoicaa ne spuneti si noua preturile si programul,multumesc. La numai sapte kilometri de Bacau, in localitatea Sarata, se afla o oaza.

Pâna acum trei ani nu am stiut despre aceste bai. Statiunea Baile Sarata este renumita pentru izvoarele cu apa minerala care au proprietati terapeutice, dar si pentru peisajele oferite. Pretul de intrare de luni până vineri este lei copii si lei adulti.


Baza de Spiritualitate şi Tratament Fericitul Ieremia Sarata-Băi, jud.

Staţiunea se află la km distanţă de Municipiul Bacău, aproape de drumul care leagă . Care este preţul unui bilet de intrare - GALERIE FOTO. Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, deschis la Praid. La numai sapte kilometri de Bacau se afla o oaza de recreere si sanatate de. Sărata Băi este, în fapt, un parteneriat public-privat, un model de . Pacific-Reamenajare Piscina- Sarata Bai Bacau.


La Barticeşti a fost inaugurată o piscină exterioară cu apă sărată. Apa este adusă de la staţiunea Băile Sărata din Bacău, unde Episcopia de Iaşi are. Vând apartament trei camere, strada Veronica Micle, etajul trei, living, două dormitoare, două băi, balcon ml.

Terenurile din jurul Bazei de Spiritualitate şi Tratament „Fericitul Ieremia“ Sărata Băi sunt disputate de autorităţile locale, Episcopia . Toate sunt la doar doi paşi de noi, la Sărata, un loc în care am putea. Am avut oaspeţi din Bucureşti, Botoşani, Bacău, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Bistriţa. Oamenii care vin de mai mulţi ani aici, să facă băi, se simt foarte bine.


Program transport curse de autocar, microbuze si tren Bacau - Sarata , orele de plecare și. Mijloc, Plecare, Durata, Sosire, Companie, Zile circulatie, Preţ total . Program transport curse de autocar, microbuze si tren Sarata - Bacau , orele de plecare și. Este situata in inima Moldovei, in perimetrul orasului Targu Ocna din judetul Bacau, acces rutier pe DN12A.


Principalul nostru domeniu de activitate il constituie . La numai șapte kilometri de Bacău se află o oază de recreere și sănătate de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare