joi, 7 aprilie 2016

Profile aluminiu click

Catalog de prezentare profile aluminiu, profil, aluminiu, balustrade aluminiu, profile mobilier, profile aluminiu anodizat, profile aluminiu eloxat,. Profile din Aluminiu Doriţi fixarea durabilă a unui banner sau doriţi realizarea unei construcţii. Coltar Exterior Rotund pentru Click Set mm, 1.

Profil de aluminiu click pentru casete luminoase simpla fata. Printr-o întâmplare mi-a căzut în mână catalogul unei firme care importa profile termopan din Turcia și care avea și profile pentru rame click . Ramele click din aluminiu sunt unele dintre cele mai practice sisteme de afişaj datorită cadrului format din două profile de aluminiu, spate şi . Dimensiunile mentionate mai sus sunt dimensiunile posterului. Rame din profile aluminiu 20mm sunt ideale pentru . Comandă, în perioada Aprilie – Mai, minim seturi de profile Click din aluminiu de mm (top + baza) pentru construirea sistemelor de . Schimbarea printului in doar cateva secunde, durata mare de viata, aspectul elegant al profilelor din aluminiu si costurile reduse recomanda ramele click pentru . Rama Click Frame – Rame Metalice Profil Aluminiu – Panouri Click Frame Profil Aluminiu – Postere Click Frame – Snap Frame . Rame aluminiu click suport expunere; Rama foto; Postere personalizate; Profil rama foto; Postere personalizate cu rama; SIstem click; tablou click fresh cluj . Ramele sunt realizate din profil de aluminiu mat, cu colțare din aluminiu,.


Rame click cu profil de aluminiu calitate premium poate fi utilizat în . Producem la comanda rame click, people-stoppere, standere, baghete click, rame. Este realizat din profil de aluminiu patrat iar ramele din profil click de sau .

Panourile sunt realizat din profile de aluminiu click, cu colt drept sau rotund. Peste print se ataseaza o folie de protectie antireflex. O idee excelenta pentru prezentari rapide si de mare succes.


Desfaceti bagheta de aluminiu click-clack, fixati printurile si totul este gata in mai putin de 10 . Ramele din profil de aluminiu 20mm sunt ideale pentru postere de dimensiuni mici. Culoarea standard este argintiu mat, orice altă culoare (după RAL) este . Profil aluminiu pentru panouri slatwall , panouri cu sina orizontala ideal pentru spatii. Casetele luminoase cu sistem click sunt solutia ideala pentru schimbarea printurilor rapid si fara efort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare