joi, 5 mai 2016

Mecanism ceas perete silentios

Mecanism Ceas Perete Mers Continuu 8168S Vezi mai mare. Mecansim de ceas pentru ceasuri de perete. Conţine: arătător ( buc: 1mm, mm, mm), mecanismul de ceas, şuruburi, agăţător .

Un ceas de perete elegant in stilul clasic. Din material rezistent, functioneaza cu baterie de 1. Mecanism ceas de perete, mers continuu, silentios, ax inalt, pentru suport gros de pana la mm, (lot de buc)Pretul este pentru intregul lot - Lei, Ceasuri, . Mecanism ceas - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Cautari similare: mecanism ceas perete, mecanism ceas quartz, mecanism ceas mecanic, . Este un mecanism silențios de ceas cu mișcare ritmică. Se poate agăța pe perete ușor într-un cui sau șurub datorită orificiului pe care mecanismul îl are din . Mecanism ceas de perete ,Ax mm ,Ax mm ,mers silentios,continuu. Mecanism ceas cuarț sens orar, lungime ax arătătoare 1mm. Caracteristici principale Abaterea medie este mai . Sticker Ceas de Perete MecanisRotitele unui ceas fascineaza. Ceas Karlsson - ceas perete - ceas de perete silentios - ceasuri perete.


Mecanismele acestea sunt fiabile si extrem de silentioase.

Carcasa si limbile sunt fabricate din aluminiu . Un design atragator si unic, un mecanism de cea mai buna calitate. Ceas Karlsson - ceas de perete silentios - ceasuri de perete. Mecanism ceas pentru confectionat ceasuri. Mecanism ceas silentios cu filet lung 1cm Mărește.


Producator: Casio Model: IQ-Caracteristici Ceas de perete Afiseaza: ora-minute-secunde Diametru: 2mm Mecanisquartz Alimentare cu baterie . Cumpara Ceas de perete Company, Rotun Alb, x cm online de la eMAG la pret. Ceas de perete cu mecanism silentios, din aluminiu, cu design modern. Legat de ceasurile de perete la care se invarte secundarul permanent nu sunt asa silentioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare