joi, 12 mai 2016

Cuptor pentru topit aur

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Oferte produse si servicii: cuptor topire metale. Producatori, distribuitori, furnizori - CUPTOR PENTRU TOPIRE METALE, CU.

Cuptor electric german model EFCO 1pentru topire metale. Temperatura maxima de topire este de 9grade Celsius. Se afla in stare de functionare, folosit.


Alte Bijuterii Produse Asemanatoare cu: Cuptor topit aur - PRET incepand de la Lei.

Cuptor de topire prin inductie de frecventa medie. Caracteristicile structurii: - masina adopta un modul cu invertor de circuit IGBT în paralel, cu mare . Cuptor electric topit metale - Vreau sa construiesc un cuptor mic (de balcon) de topit metale.

Cuptoare de tratament termic: Cuptor de Laborator si industrial pentru. O filiera de traficanti de metale rare care au topit sute de kilograme de aur si argint, le-au facut lingouri si le-au scos din tara a fost capturata de . Microcuptor de tip hot pot pentru topire metale-aliaje (Au, Ag, Cu, etc) cu punct de topire sub 12grade c in cuptorul cu microunde din bucatarie. Cuptor cu arzator pe gaz, cu doua galeti (creuzeti) de topire, una de ~1litru, a doua de ~ 5litri, inel gratar si un regulator de gaz separat! Am de realizat diverse piese din cupru si aliajele acestuia, piese cu destinatie ornamentala. As dori sa construiesc un cuptor electric cu creuzet . Cuptoare pentru topirea metalelor neferoase.


Caută utilaje second hand ieftine pe Surplex. Producţia, prelucrarea şi circulaţia metalelor preţioase, - aurul, argintul şi. României, pot preda acestei bănci aurul topit în alte cuptoare decât acelea ale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare