joi, 19 mai 2016

Rame a3

Cumpara Rame foto clasice de la eMAG la preturi avantajoase. Rama click de aluminu, A mm, argintiu mat. Rama foto format A pentru tablouri, documente sau fotografii, este realizata din plastic, cu protectie de geam.

Sistemul de prindere este foarte usor de folosit, . Alege din gama noastra variate de rame foto, rame pentru tablouri si tablouri. Rame tablouri, oferte si promotii la Magazin tablouri canvas, postere, rame, calitate garantata la preturi accesibile. La cerere rama se poate livra impreuna cu poza dorita de client printata pe hartie fotografica de o calitate superioara.

Rame ade la importatori, producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Cumpara online rame click pentru postere A(2x 4mm), cu profil click de mm, spate solid din PVC rigid si folie antireflex.

Cumpara online rame click pentru postere A cu profil click de mm, spate solid din plastic turnat si folie antirelfex. Calitate desavarsita, preturi excelente, . Rame Click Optiframe Ade calitate, la cele mai bune preturi. Intra pe site si vezi oferta completa de suporturi plexiglas, rame click, people stopper, suporturi . Rame aluminiu, A A A A A 500x7mm si 700x10mm, portrait. Sunt elegante, foarte solide, si pot fi incarcate cu print de . Rama a- Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Rame Click Indoor Rame Click Iasi, Rame Click Outdoor, Rame. Ramele click asigura o vizualizare optima a posterelor pubilicitare, fixeaza si pastreaza printurile foarte bine permitand schimbarea rapida si usoara a acestora. Va oferim o gama larga de rame click, rame click slim, rame click luminoase, casete.


RAME CLICK A0; RAME CLICK A1; RAME CLICK A2; RAME CLICK A3. Specificatii tehnice ale produselor: conform caietului de sarcini. Cantitatea de produse care trebuie furnizate : Stalp delimitare - buc;; Rame A- buc; .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare