miercuri, 11 mai 2016

Vitrine frigorifice

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Ai 1oferte pentru Vitrine Frigorifice, cu preturi bune, Lei. Cumpara Vitrine Frigorifice cu Garantia de Livrare de pe Okazii.

Vitrine frigorifice - Cele mai des intalnite atat in magazine cat si in supermarket-uri pentru prezentarea produselor. Cumpara Vitrine frigorifice la preturi accesibile de pe bilancia. Cauta in oferta de magazin alimentar categoria de Vitrine frigorifice.

Alegeti dintr-o gama variata de vitrine frigorifice orizontale ideale pentru mezeluri, carne, peste, branzeturi si lactate, precum si vitrine inghetata pentru orice . Vitrine frigorifice orizontale pentru spaţii comerciale. Tipuri de vitrine: pentru carne proaspătă, mezeluri - V (÷ 4ºC); pentru produse lactate - S (÷ C); pentru . Intra pe site-ul Arctic si vezi gama completa de vitrine frigorifice. Vitrine frigorifice, construite pentru nevoile tale. Sort By: Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează după noutate, Sortează după preț: Mic la Mare, Sortează după .

Este o vitrina frigorifica caracterizata printr-o latime de gabarit de 8mm acest lucru face ca vitrina. Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice Tip aparat Vitrina frigorifica online de la eMAG. Oferim vitrine frigorifice de calitate, adaptate special necesitatilor voastre.


Pentru modele avansate, fie orizontale, fie verticale, va rugam sa contactati operatorii . Poducem cu tehnologie italiana o gama larga de vitrine frigorifice verticale cu perdea de aer si mini vitrine frigorifice verticale pentru produse refrigerate. Vitrina frigorifica cu geam drept Luzon Aceasta vitrina frigorifica cu geam drept este recomandata in egala masura spatiilor comerciale retail mai mari sau mai . Montam vitrine si camere frigorifice create special pentru clientii nostrii. Proiectam vitrine si camere frigorifice, pentru diferite incaperi, diferite forme, diferite . Vitrine frigorifice verticale si orizontale pentru cofetarie sau orice alt tip de magazin de desfacere.


Firma noastra comercializeaza si monteaza vitrine frigorifice verticale. Trehnicienii nostri frigotehnistii, va stau la dispozitie atat cu consultanta necesara cat si si . Vitrine frigorifice, lazi frigorifice, vitrine frigorifice orizontale comercializate de Splendid Service.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare