joi, 12 mai 2016

Paturi groase de iarna

O atingere fina pentru tine si familia ta! Patura cu fete pentru pat, groasa si pufoasa ca o pilota, la doar 1RON de la 3RON.

Patura groasa dubla si pufoasa 2x 2cm Model Patratel. Camera copilului Textile-Accesorii camera. Descoperă noua colecție de accesorii și decorațiuni de Crăciun!

Aceasta combinatie de pijama si patura cu maneci este ideala pentru noptile reci de iarna . Comandă online pături pentru pat de și persoane. Pături și seturi de pături de calitate pentru un dormitor deosebit. Patura dubla de pat, la doar 1RON in loc de 5RON - Material 1 poliester Culoare bej, caramel,verde migdala, . Poti achizitiona Patura groasa de iarna la Reducere din magazinul online: Patura groasa de iarna face parte din categoria de Reduceri Paturi. Altii prefera o pilota mai subtire si suplimenteaza cu paturi pentru un plus de caldura.


Alegeti o patura groasa si pufoasa, care sa aiba dubla . In timp ce paturile de flanel adauga caldura patului, lenjeria de pat de.

Share on+ Share on Facebook Tweet about this on Twitter Email this to someone. Va recomandam paturile groase BabyCatwalk care pe langa designul special. Schimbul - Paturica de iarna din bumbac tricotat si polar. Cele doua se pot cupla pentru a obtine o pilota groasa de iarna;.


Un pat de 1cm latime necesita o pilota de 240x2cm, pentru unul de . Patura pentru pat dublu, groasa si pufoasa, ideala pentru serile reci de iarna, la doar 1RON in loc de 4RON - ​Patura din material de calitate superioara, . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria CUVERTURI DE PAT. Preturi pentru CUVERTURI DE PAT de la 3lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare