joi, 12 mai 2016

Pahare gravate nunta

Pahare gravate cu numele mirilor, data nuntii si model cu doua inimi. Din cristal sau sticla, paharele personalizate pentru nunta pot fi atat pentru miri, cat si pentru parinti si nasi. Modele gravura pahare; Pahar decorat nunta fundita ivoire.

Pret Ron (set buc); Pahar decorat si gravate. Paharele gravate pentru miri au devenit in ultima vreme un must pentru evenimentele de gen! Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante si admirate elemente decorative din cadrul unei nunti.


Pahare pentru miri, nasi, socri, domnisoara si cavalerul de onoare.

Va oferim personalizarea prin gravare a paharelor de sampanie pe care le-ati ales pentru nunta dvs! Pahare de nunta pentru miri si nasi, decorate cu diverse materiale si inscriptionate (gravate) cu numele mirilor, data cand are loc . Pahare gravate nunta,Zalau, Salaj, agentie publicitate, productie publicitara, reclame, cadouri personalizate, invitatii nunta, decor vitrine, decor auto, . Cumpara online cadouri handmade din orice oras. Alege dintre sute de pahare miri, accesorii par, accesorii vestimentare si alte produse unicat, lucrate manual.


Pahare miri si nasi gravate manual -pahare miri : initialele cuplului, model fluture, pe talpa piciorului model verighete si data nuntii -pahare nasi. Stim ca una dintre cele mai frumoase zile din viata e cea in care spui tare “Da! Momentul unic cand imparti un pahar de sampanie cu sufletul pereche devine si . Descoperiti pahar gravat la preturi reduse (produse).

Pahare gravate pentru nunti cu numele miriilor,logouri,data etc cer si ofer seriozitate. Puteti descarca un catalog PDF cu modelele disponibile pentru gravura pe pahare de nunta: descarca catalog. Brasov, pahare miri cu cristale Brasov, pahare gravate, . Pahare gravate, pahare inscritionate cu numele mirilor si data casatoriei! Un cadou ideal pentru miri si nasi se poate alege din seturile de . Cautari similare: pahare miri si nasi, pahare miri gravate, pahare miri nunta, pahare mici. Pahare de nunta pentru miri si nasi - Decoratiuni nunta . Pahare gravate pentru nunta, pentru miri si nasi.


Paharele pot fi gravate cu mesajul dorit (exemplu: numele mirilor + data nuntii) si o mica imagine. Taguri: cupe miri, pahare miri nunta, cupe sampanie, pahare nunta, pahare pentru miri nunta, pahare sampanie nunta, pahare sampanie gravate. Descarca sau asculta online Pahare gravate nunta de argint gratuit si fara timp de asteptare!


Comercializam pahare miri si nasi gravate diferite modele la comanda minim buc, la pretul de ron pe bucata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare