vineri, 16 iunie 2017

Conectori sticla

Descopera gama de cleme sticla si conectori in puncte de la Crosinox.

Alege cleme sticla pentru fixarea sticlei intre sau pe langa montanti. Element de legatura sticla (conectori) la Railing Design. Gaseste aici oferta de conectori de prindere laterala si de colt, din inox, pentru balustrade.

Aici se gasesc: bare de inox, capace, placute, cabluri, sticla securizata, teava, plasa, cleme de fixare, coturi, suporti mana curenta, conectori inox, dopuri mana . Conectorii de sticla importati de catre Abra Construct va ajuta in gasirea unor solutii optime pentru realizarea lucrarilor din sticla. Balustrada din sticla cu prindere in conectori se poate utiliza cu succes pe suprafete plane, dar si in pante, in zone precuspatii de birouri, locatii comerciale . Cot din inox cu unghi drept-rotunjit pentru ø44x s. Daca vorbim de usi de sticla, de cabine de sticla pentru dus sau balustrade, partea de feronerie este extrem de importanta. Conector sticla de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Gasesti o gama larga de suporti si conectori sticla in oferta Glassmag pentru prindere punctuala, produsi de Q-railing GmbH! Va oferim de pe stoc conectori din inox, calitate superioara, pentru realizare balustrade cu Sticla. Conectorii pentru sticlă de la GEZE oferă confort ridicat la montare fără să fie necesară ajustarea sticlei.


Aceştia reunesc cu eleganţă funcţionalitatea cu esteticul . Oferte din Magazin cu: conectori inox sticla, sticla vopsita, sticla decorativa, recipiente sticla pentru ulei si otet, usa sticla, usi din sticla, mozaic sticla, STICLA . Cautati conectori pentru sticla pe care sa-i folositi la cabina de dus? Puteti gasi o intreaga gama pe site-ul Glass Tools Company. Conectori pentru sticla 8-10mm, capacitate 50kg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare