vineri, 16 iunie 2017

Plase tantari rulou vertical

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori . Produsele din categoria plase tantari tip rulou vertical sunt, in prezent, dintre cele mai populare. Apreciate din punct de vedere estetic, intimidante din .

Optional toate plasele de insecte tip rulou cu deschidere verticala pot fi dotate cu un dispozitiv care face ca inchiderea si deschiderea lor sa se realizeze extrem . Plise dublu lateral cu prag de 4mm - PDL4. Plasele tip rulou vertical sunt foarte cautate si sunt un mod practic de a tine la distanta insectele nedorite si totodata de a ne ajuta pe noi, utilizatorii, sa le . Kitul este compus din mai multe piese si accesorii ce sunt necesare in procesul de confectionare pentru plase de tantari rulou vertical.

Modelele disponibile sunt: sistem fix, sistem rulou orizontal si rulou vertical. Montajul plaselor de tantari se poate realiza cu banda autoadeziva sau cu . Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din . Plasa de insecte verticală tip rulou de mm este protecția ideală pentru ferestre. Deși mânuirea acestui produs este manuală, . Model vertical Model vertical cu ghidaje. Se actioneaza pe verticala si pot fi dotate cu frana siliconica, care reduce viteza.


Optional, plasa tip rulou poate fi dotata cu frana siliconica, pentru a-i diminua . Plase insecte ieftine,plase tantari cu montaj inclus.

Plase fixe; Plase mobile (cu deschidere); Plase tip rulou; Plase tip plisse. Plasele impotriva insectelor sunt disponibile in urmatoarele variante: fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical. Acest tip de plase insecte este foarte eficient de folosit, tinand insectele la distanta si fiind usor de manevrat.


Apeland la plase insecte cu rulou vertical, nu veti . Plasele de insecte produse si comercializate de firma noastra pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) sau fixe, in functie de dorinta clientului. Plasele fixe nu se pot deschide, fiind fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme. Rulou - L=401-2000mm; H=501-2400mm; S max: 3. Plase Insecte Ieftine va ofera: plase insecte rulou, plase tantari tip rulou, plase.


Plase insecte rulou sunt acele tipuri de plase care se pot monta la ferestre si. Plase Insecte Rulou vertical insect screens .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare